Yachtferie med luksuriøse SeaDream

På SeaDream er alt inkludert, du får gourmet mat til frokost, lunsj og middag med drikke i verdensklasse. Skipet tar litt over 100 passasjerer hver, tilbyr fleksibilitet, personlig service, spontanitet og kvalitet av ypperste klasse. Nyt late dager i solen på en deilig solseng ved bassenget hvor du blir servert drikke og snacks når du måtte ønske. Liker du å trene kan du bruke trenings rommet, eller starte dagen med en Yoga eller Tai Chi klasse. Det er også muligheter for å teste ut vannsport som jet-ski, seiling, SUP og wakeboard med mer på dagen da skipet ikke ligger til kai.

En av de ansatte ombord tar deg gjerne med på utflukter i hver havn om du vil gå litt rundt, «Chefs walk» er veldig populært, og da er det sjefkokken ombord som tar deg med for å smake litt på stedes delikatesser. Når du kommer tilbake på skipet blir du møtt av hyggelige ansatte som deler ut en kald klut og noe å drikke.

Det er også spa ombord med spa behandlinger, massasje og frisør.

SeaDream Yacht Club består av skipene SeaDream  I og II. De seiler som regel 7 netter ruter i Middelhavet eller Karibien. Prisen ligger som regel fra rundt 30.000,- pr person da er alt inkludert; måltider, drikke, tips, fasiliteter, aktiviteter og underholding ombord, skatter og avgifter.

Ta kontakt med oss for forlag og pris til seilinger som passer for deg.

Klikk her for tilbud

Ring oss på  22 34 06 00
Fyll ut skjema nedenfor for tilbud på mail – vi skreddersyr alle tilbud etter ønske.seadream-vin-seiling-2018
signature_11