Vinterferie i Ft. Lauderdale med familien

Ble ikke sommeren som forventet, hva med vinterferie i sommerland? Få noen fantastiske dager i Ft. Lauderdale i Florida, her er det mange muligheter for både shopping, sol og bad. Hva med en utflukt ut i sumpen i Everglades på sumpsafari for å se etter alligatorer! Eller et besøk på Miami Seaquarium for å svømme med delfiner. Det er din ferie du bestemmer!

Vi har satt sammen en prisgunstig pakke og holder flybillettene. Vi har lagt til hotell, her er det mulig å oppgradere om ønskelig. Eventuelt om du vil på cruise i Karibien så kan vi legge det til.

Bestilles så fort som mulig da det er begrensede plasser!

Pakken inneholder: 

17. februar kl.09.30 reiser du med SAS direkte fra Oslo til Miami og ankommer Miami kl.13.55 lokal tid.

17 til 25. februar – 8 netter på tre stjerners hotell Ocean Manor Resort Hotel i Ft. Lauderdale

Ft. Lauderdale: 43 km nord for storbylivet i Miami ligger Fort Lauderdale, USA´s svar på Venezia, med et 500 km langt kanalsystem. Her finner du en roligere atmosfære enn på Miami Beach, og byen er derfor en populær destinasjon blant barnefamilier.

På den langstrakte Fort Lauderdale Beach har du muligheten til avslappende solfylte dager og lange netter, for de som ønsker å utforske nattelivet. Byen tilbyr også gode og varierte shoppingmuligheter, og det finnes flere outlets med kjente merkevarer i og rundt byen. Fort Lauderdale er et godt valg for deg som vil ha en deilig sol og badeferie. Det går også flere cruisebåter ut fra Fort Lauderdale. Kombiner gjerne oppholdet i Fort Lauderdale med et annet av Floridas mange spennende reisemål.

25. februar kl.16.05 reiser du hjem med SAS via Stockholm på veien og lander i Oslo den 26. februar kl.10.20

Pris inkluderer: Fly t/r Oslo, veil. skatter | Åtte netter på Ocean Manor Resort Hotel 3* på Ft. Lauderdale | Pris er pr pers når to voksne og to barn deler rom

Oppgrader til fire stjerners hotell: Sonesta Fort Lauderdale Beach Pris: 44.500,- for to voksne og to barn

Det er mulig å forlenge oppholdet! Ta kontakt for tilbud.

 • 8 NETTER I DBL. ROM PR PERS.
  Fra9 000
  • Pakkepris inkluderer:
  • Fly t/r Oslo inkl. veil. skatter
  • Hotell åtte netter i Ft. Lauderdale
  • 17. februar 2018
Klikk her for tilbud

Ring oss på  22 34 06 00
Fyll ut skjema nedenfor for tilbud på mail – vi skreddersyr alle tilbud etter ønske.