Våre medarbeidere

 • June Arlen Eggesbø Lundeby
  June Arlen Eggesbø Lundeby Eier og daglig leder

  Jeg har jobbet i reiseliv siden jeg var 18 år. Jeg kommer fra Sunnmøre, en liten kommune, som heter Herøy – som ligger på en øy ut i havgapet.

  Jeg er 45 år, gift og har to små viltre tvilling jenter på 3 år.
  I USA Spesialisten har jeg vært siden 2001 og etter hvert også blitt eier.
  Jeg stortrives i denne bransjen, og favoritt landet er selvsagt USA.

  Jeg har uendelig mye mer å oppleve i dette fargerike og spennende landet, men en favoritt er nok å cruise i Karibien og ikke minst noen late dager på Key West. Men man kommer ikke utenom New York, dette er en by jeg aldri blir lei av!

 • Frid Brune Nordheim
  Frid Brune Nordheim Senior reisekonsulent

  Jeg har jobbet i reiseliv siden 1999. Utenom jobb er jeg kone og mor til 2 jenter. Jeg er også sanger og jobber utøvende med dette i forskjellige band når jeg ikke er på jobb hos USA Spesialisten.

  Jeg liker veldig godt ferier hvor jeg kan blande by-opplevelser, gjerne med musikk involvert, med strand og avslapping.

  Neste drømmetur med mannen må bli New York og så cruise med Celebrity eller kanskje til og med Seadream.
  Neste drømmetur med familien må bli San Francisco og så videre over til Hawaii.
  Neste drømmetur med venninnegjengen må bli musikk-roadtrip med New York, Nashville, Memphis, Jackson, New Orleans, Austin og Chicago.

 • Emilie Seines
  Emilie Seines Senior reisekonsulent / Webansvarlig

  Jeg er har jobbet i USA Spesialisten siden 2007 og i reiseliv siden 2005. Før det var jeg ute og reiste i en periode over to år og fikk opplevd mye av forskjellige steder i verden som backpacker.

  Jeg har alltid elsket å reise. Som 20-åring dro jeg til USA og bodde i Boston 1 år, og har siden reist mye til USA, men har enda ikke sett hele dette fantastiske varierte og spennende landet.

  På reise er jeg opptatt av å oppleve mest mulig som severdigheter, lokalbefolkningen, å spise god mat, en fin strand med mulighet for snorkling eller dykking er ikke feil.

  Høsten 2015 dro jeg alene på tur rundt i Sør-Amerika i 3 måneder og det er meg en glede og kunne tilby våre kunder turer til Sør-Amerika.

 • Annette Yssen
  Annette Yssen Senior reisekonsulent

  Startet min karriere i reiseliv med hotellfagskole i München og etterpå på turistinformasjonen i Oslo. Etter at jeg jobbet i reisebyrå på Manhattan 1997-1999, har jeg solgt USA i Oslo.

  Har vært heldig og reist mye i USA gjennom jobb. I tillegg har jeg vært på flere bilferier i USA, selv om jeg fremdeles ikke har førerkort. Så alt er mulig!

 • Ivar Fernandez Jensen
  Ivar Fernandez Jensen Salgsdirektør Eventful / USA Spesialisten

  Jeg kom inn i reiselivsbransjen i 2007 etter fullført bachelor i reiseliv, og Master i Management in Event Management fra UTS i Sydney. Da startet jeg som gruppekoordinator på Royal Caribbean Cruiselines’ nordiske hovedkontor på Lilleaker. Etter dette har jeg vært innom SeaDream Yacht Club, og har drevet et byråkontor.

  Man kan vel si at jeg er relativt miljøskadet når det kommer til cruise. Hver anledning jeg har, tilbringes på et cruiseskip. Jeg reiser ofte som reiseleder på våre egne skreddersydde cruiseturer med grupper. Rollen som reiseleder gir meg utrolig mye og jeg er så heldig å møte mange spennede mennesker.

  Jeg kommer fra en liten øy ved innseilingen til Nordkapp i Finnmark, og helt siden barndommen har disse fantastiske skipene fasinert meg. En dag skulle jeg om bord, og nå har det blitt nesten 50 cruise rundt om i verden.

 • Silje Ringen
  Silje Ringen Sales Manager

  Jeg har jobbet i  USA Spesialisten i 14 år! Bildet er fra mine første år når vi holdt til på Fridtjof Nansens Plass, bak Rådhuset.

  Jeg er 37 år og kommer fra et lite sted utenfor Molde, men har bodd i Oslo siden jeg var 18 år.
  Min samboer og meg fikk lille prinsen Jacob for litt over 2 år siden – elsker å være mamma til denne lille gutten.

  Jeg trives veldig godt i denne bransjen, den er både interessant, utfordrende og ikke minst kjempegøy!
  Favoritten i USA er helt umulig å velge, men cruise i Karibien komninert med deilige dager i Miami er aldri feil!