Våre medarbeidere

 • June Arlen Eggesbø Lundeby
  June Arlen Eggesbø Lundeby Eier og daglig leder

  Jeg har jobbet i reiseliv siden jeg var 18 år. Jeg kommer fra Sunnmøre, en liten kommune, som heter Herøy – som ligger på en øy ut i havgapet.

  Jeg er 47 år, gift og har to små viltre tvilling jenter på 5 år.
  I USA Spesialisten har jeg vært siden 2001 og etter hvert også blitt eier.
  Jeg stortrives i denne bransjen, og favoritt landet er selvsagt USA.

  Jeg har uendelig mye mer å oppleve i dette fargerike og spennende landet, men en favoritt er nok å cruise i Karibien og ikke minst noen late dager på Key West. Men man kommer ikke utenom New York, dette er en by jeg aldri blir lei av!

 • Frid Brune Nordheim
  Frid Brune Nordheim Senior Project Manager

  Jeg har jobbet i reiseliv siden 1999. Utenom jobb er jeg kone og mor til 2 jenter. Jeg er også sanger og jobber utøvende med dette i forskjellige band når jeg ikke er på jobb hos USA Spesialisten.

  Jeg liker veldig godt ferier hvor jeg kan blande by-opplevelser, gjerne med musikk involvert, med strand og avslapping.

  Neste drømmetur med mannen må bli New York og så cruise med Celebrity eller kanskje til og med Seadream.
  Neste drømmetur med familien må bli San Francisco og så videre over til Hawaii.
  Neste drømmetur med venninnegjengen må bli musikk-roadtrip med New York, Nashville, Memphis, Jackson, New Orleans, Austin og Chicago.

 • Annette Yssen
  Annette Yssen Senior Project Manager

  Startet min karriere i reiseliv med hotellfagskole i München og etterpå på turistinformasjonen i Oslo. Etter at jeg jobbet i reisebyrå på Manhattan 1997-1999, har jeg solgt USA i Oslo.

  Har vært heldig og reist mye i USA gjennom jobb. I tillegg har jeg vært på flere bilferier i USA, selv om jeg fremdeles ikke har førerkort. Så alt er mulig!

 • Heidi Nicolaysen
  Heidi Nicolaysen Project Manager

  Jeg er mor til to viltre gutter. Foruten familien er jeg opptatt av god mat, kaker og selvfølgelig å reise.
  Jeg startet i reiselivet i 2010 i charterbransjen. Foruten x antall reiser rundt Middelhavet er det flere reiser som har satt sine spor:
  Bryllup på en vingård i Stellenbosch utenfor Cape Town i Sør Afrika.
  Spist nydelig krabbe på indisk vis i Mumbai.
  Opplevd Iguazu falls på nært hold både fra Argentina og Brasil.
  Helikoptertur på bryllupsreisen til Fiji.
  Bildet er for øvrig fra min siste tur til USA, hvor jeg var i Boston og fikk utforsket denne flotte byen samt andre deler av New England – Kan anbefales.
  Alltid klar for en ny reise og en ny og spennende destinasjon!

 • Ragni Iversen
  Ragni Iversen Project Manager

  For to år siden valgte jeg å si opp jobben min etter syv år, rett og slett for å følge drømmen om å jobbe innen reiseliv.
  En av mine største gleder i livet er å pakke kofferten og sette meg på et fly for å utforske nye steder, og kunne inspirere andre til å gjøre det samme.
  Det jeg liker best med å reise er å oppleve nye steder og menneskene som lever der. Det er utrolig givende å få et innblikk i hvordan de lever og oppleve en helt annen kultur.
  I løpet av min oppvekst har jeg reist mye i Norge, og begynte å reise til utlandet da jeg var 18 år. Siden den gang har jeg blitt bitt av basillen og reist mer og mer.
  En av mine beste og mest minnerike opplevelser, og uten tvil største prestasjon har vært å rappellere ned Table Mountain i Cape Town, Sør Afrika.
  Min drømme destinasjon i USA er Texas!

 • Synne Christensen
  Synne Christensen Project Manager

  Jeg startet min Bachelor i Reiselivsledelse i 2010 og ble ferdig i 2013. Siden har jeg jobbet både som flymegler og som reisekonsulent. Ellers er jeg fra Oslo, gift og har en liten smårolling på 3 år.

  Gjennom årene har jeg vært så heldig å få reist mye, både i Europa, Asia, Australia, Sør Afrika og USA. Favorittbyene mine må være New York og Cape Town. To byer der mange forskjellige kulturer møtes. Det er alltid noen nye lukter, smaker eller opplevelser rundt vært hjørne! Neste drømmeferie med familien må være roadtrip langs vestkysten i USA.