Skiferie i USA
Vail

Vail er verdenskjent for sine skibakker. Gjør deg klar for et ekte vintereventyr i landets største skianlegg med en rekke vinteraktiviteter som ikke ligner noe annet. Hvert år kommer opp mot 2 millioner mennesker for å nyte skiferien sin her. Vail er på det laveste hele 2475 høydemeter over havet og den høyeste toppen er på 3527 moh, og med 31 heiser, 193 nedfarter og 18 km langrennsløyper har man litt av hvert å velge på her. Og etter en herlig dag i skibakken, kan du benytte deg av det store utvalget av restauranter, barer og nattklubber i byen.

Det enorme ski anlegget er tilgjengelig fra tre små byer; Lionshead, Vail Village og Golden Peak. her finner du alle slags løyper, og du kan også være med på andre typene aktiviteter i dette vinterlandskapet. Vail er det perfekte reisemålet for alle som ønsker seg skiferie!

Her finnes alt du kan tenke deg og litt til. Selv om ski og snowboard er i fokus, kan selv de som ikke liker seg på ski finne morsomme, spennende og givende aktiviteter og fordrive tiden med. En skiferie i Vail betyr at du har et gigantisk utvalg i alternative aktiviteter. Hvorfor ikke prøve å ake ned bakken med en stor oppblåsbar badering? Det kalles Snow Tubing og en aktivitet som både barn og voksne morer seg med.

USA Spesialistens reiseforslag er fleksible. Vi lager pakker som er tilrettelagt for hver enkelt og ordner alt fra fly, hotell og leiebil til heiskort, skiutstyr m.m.

 • EN UKE I DBL. ROM PR PERS
  Fra17 300
  • Pakkepris inkluderer:
  • Fly t/r Oslo inkl. veil. skatter
  • Hotell syv netter i Vail
  • Tillegg for utreise i høysesong
Klikk her for tilbud

Ring oss på  22 34 06 00
Fyll ut skjema nedenfor for tilbud på mail – vi skreddersyr alle tilbud etter ønske.Forslag til en uke skiferier i Vail:
fra kr.17 300 pr person i dbl. rom på Evergreen Lodge 3* Vail
fra kr.19 500 pr person i dbl. rom på The Lodge at Vail 4* Vail
fra kr.21 160 pr person i dbl. rom på The Sebastian Vail 5* Vail

Dette er kun eksempler på pakketurer. Dette er fleksible pakkeløsninger som ikke krever påmelding til bestemte datoer. Du velger selv når du reiser og hvor lenge blir borte. Dette betyr også at prisene ikke kan garanteres for den perioden du ønsker å reise. Kontakt oss for flere alternativer.

Pris inkluderer:
Fly t/r Oslo, veil. skatter og syv hotellnetter.

aspen-17
aspen-15
aspen-winter-xgames
aspen-20