Skiferie i USA
Aspen Snowmass

USA har et spennende utvalg av berømte ski steder både på øst- og vestkysten. Det finnes også mange kjente resorts i stater som Colorado, Utah og Wyoming. Vi har valgt å presentere noen av de store og populære ski stedene i Colorado; Aspen/Snowmass. Kontakt oss for andre destinasjoner.

USA Spesialistens reiseforslag er fleksible. Vi lager pakker som er tilrettelagt for hver enkelt og ordner alt fra fly, hotell og leiebil til heiskort, skiutstyr m.m.

Aspen etablerte seg som ski entusiastenes mekka like etter den 2. verdenskrig og er i dag en av verdens mest berømte ski steder. Aspen har det meste… kjendiser, utsøkte restauranter, luksuriøse hotell, livlig after-ski med topp underholdning, lekre forretninger og fire fjell med imponerende ski områder. Snowmass er det største med løyper som passer godt for familier, Aspen Mountain, også kalt Ajax, og Aspen Highland er langt mer utfordrende. Det fjerde, Buttermilk, har noen av USAs beste løyper for nybegynnere. Det er gratis buss med ski stativ mellom områdene og til byen på kveldstid og man ikke bor i Aspen sentrum.

Snowmass Village er en liten landsby som ligger i enden av skiområdet Snowmass, og 13 km fra Aspen. Her finner du et godt utvalg av hyggelige restauranter og barer. Dette er en fint alternativ hvis du ønsker å tilbringe mye av ferien din i løypene på Snowmass.

Vi tilbyr hotell i mange priskategorier både i Aspen og Snowmass. La oss organiserer skiferien din før du drar. Vi ordner heiskort, leie av ski og annet utstyr hvis du skulle ha behov for det.

 • EN UKE I DBL. ROM PR PERS
  Fra13 350
  • Pakkepris inkluderer:
  • Fly t/r Oslo inkl. veil. skatter
  • Hotell syv netter i Aspen
  • Tillegg for utreise i høysesong
Klikk her for tilbud

Ring oss på  22 34 06 00
Fyll ut skjema nedenfor for tilbud på mail – vi skreddersyr alle tilbud etter ønske.Forslag til skiferier i Aspen og Snowmass:
fra kr.14.995 pr person i dbl. rom på Molly Gibson Lodge 3* Aspen
fra kr.13.350 pr person i dbl. rom på Timberline Condominiums 4* Snowmass
fra kr.15 870 pr person i dbl. rom på Sky Hotel 4* Aspen
fra kr.16.670 pr person i dbl. rom på The Crestwood Condominium 4* Snowmass
fra kr.17.920 pr person i dbl. rom på The Gant 4* Aspen
fra kr.14.585 pr person i dbl. rom på The Westin Snowmass Resort 5* Snowmass

Dette er kun eksempler på pakketurer. Dette er fleksible pakkeløsninger som ikke krever påmelding til bestemte datoer. Du velger selv når du reiser og hvor lenge blir borte. Dette betyr også at prisene ikke kan garanteres for den perioden du ønsker å reise. Kontakt oss for flere alternativer.

Pris inkluderer:
Fly t/r Oslo, veil. skatter og syv hotellnetter.

aspen-17
aspen-15
aspen-winter-xgames
aspen-20

Skiferie i Aspen/Snowmass