Silversea

Silversea er et cruiseselskap med ni luksusskip, som seiler spennende og eksotiske reiseruter rundt om i verden. Skipenes størrelse gjør at de kan besøke mindre havner som du normalt ikke kommer til med de større skipene til andre cruiserederi. Silversea er for deg som har erfaring og som stiller høyere krav til mat, personlig service og det lille ekstra om bord. Barn er velkomne om bord, men dette er først og fremst et rederi for de voksne. Av de ni skipene finner du ekspedisjonskipene Silver Explorer, Silver Galapagos og Silver Discoverer som går under navnet Silversea Expeditions.

Silversea Expeditions tar deg med på eventyr i verdens mest avsidesliggende og spennende destinasjoner. Hva med et luksuriøst og komfortabelt cruise rundt for å oppdage Galapagosøyene, eller en ekspedisjons seiling i Antarktis sin uberørte natur. Om bord vil du høre dyktige og kunnskapsrike foredragsholdere fortelle om destinasjonen.

Rederiet er italiensk og byr på eleganse i vakre omgivelser, med personlig service på høyt nivå. Skipene er små og elegant, men med god plass da de kun tar halvparten så mange passasjerer som andre skip på samme størrelse, her er de ingen køer. Silversea er regnet som et av de beste innenfor luksussegmentet og har fått gode skussmål verden rundt, både innen reiselivsbransjen og fra sine egne gjester. Det fokuseres på individuelle ønsker og behov om bord, med nesten like mange ansatte som gjester er servicen unik.

Skipets lugarer består av kun suiter, alle med egen sove avdeling, salong og butler service. Badene har både dusj og badekar. Alle suiter har hav utsikt, og 85% av suitene kommer med egen balkong. Mini baren blir fylt opp etter dine ønsker helt uten ekstra kostnad.

Maten om bord er utsøkt gourmet og utarbeidet i samarbeid med den anerkjente hotell- og gourmetrestaurant kjeden Relais & Châteaux. Frokost og lunsj kan du spise i hovedrestauranten, i bufféten, ute på dekk eller på din egen balkong. For middag kan du gå i hovedrestauranten når du ønsker eller bestille bord i spesialrestauranten. I hovedrestauranten er det vanlig å kle seg pent til middag, og et par kvelder per uke er dresskoden formell, som betyr smoking/mørk dress og galla-/cocktailkjole. Ønsker man ikke å delta på de formelle kveldene finnes det alltid et alternativ i en annen av skipets restauranter. Eventuelt kan du be om å få servert restaurantmenyen på din egen suite eller balkong.

En rekke aktiviteter tilbys om bord – både for grupper, par og single. Blant annet finnes det spennende foredrag om seilingen og destinasjonene du besøker, danseklasser, spa behandlinger, vin smaking og egne arrangement for deg som reiser alene. The Show Lounge presenterer kabaretinspirerte show, underholdning av forskjellige slag og viser filmer. Om bord finnes også bassenger, boblebad, spa, treningssenter og joggebane for deg som er aktiv.

Gratis internett
På avreiser fra og med januar 2016 tilbys gratis internett om bord på alle Silverseas skip. Alle gjester vil få minst én time gratis WiFi per dag.

Antall skip: 9

Kapasitet: Fra ca 315 til ca 596 passasjerer

Seiler til: Alaska, Sør-Amerika, Canada og New England, Karibien, Asia og Antarktis, Middelhavet, Nord Europa og Baltikum, Afrika, Arabia og Det indiske hav, Australia og New Zealand.

Flåten er renovert for USD 170 millioner i 2016

Aktuelle tilbud med Silversea