Roadtrips i USA

Har du lyst å oppleve USA, men vet ikke helt hva turen skal inneholde? Bestill en rundreise med leiebil, hotell og et fiks ferdig program. Fly til og fra USA er ikke inkludert i prisen. Vi er selvfølgelig behjelpelig med å sette sammen en komplett pakke for deg. Kontakt oss for tilbud. Turen er tilrettelagt på forhånd. Når du ankommer destinasjonen blir du enten hentet av en shuttlebus fra hotellet eller du henter leiebilen på flyplassen. Deretter venter en spennende ferie hvor du følger et detaljer program fra dag til dag. Hotell er ordnet på forhånd.

Det finnes turer med avreise fra; Atlanta; Boston; Chicago; Dallas; Denver; Las Vegas; Los Angeles; Miami, New Orleans, New York; Orlando, San Francisco; Seattle; Toronto og Washington DC. På disse sidene finner du eksempler på noe av det vi kan tilby. Kontakt oss for flere alternativer og komplette pakker med fly.

Oppgradering: Rundreisene inkluderer full size leiebil (klasse E) og overnatting på trestjerners hotell. Du kan oppgradere både leiebil og hotell. Kontakt oss for informasjon.

Under finner du noen av turene vi kan tilby, er du på utkikk etter noe annet, ta kontakt vi har flere alternativer på lager!

Aktuelle tilbud