Princess Cruises

Cruise med Princess Cruises
For enkelthets skyld har vi organisert cruisene fra alle rederiene i områder. Eksempler på cruise med Princess Cruises finner du ved å benytte linkene i menyen til venstre. Kontakt oss gjerne for tilbud og nærmere informasjon.

Princess Cruises sier om seg selv…
Våre skip er konstruert for å gi komfort, med en rekke viktige funksjoner og intime områder. Vi kaller det “Big Ship Choice, Small Ship Feel”, som betyr at vi utstyrer våre skip med alle de luksuriøse fasilitetene som du forventer fra et førsteklasses hotell, fra 24-timers romservice til sjokolade på puten om kvelden. For ikke å nevne
vår plettfrie individuelle oppmerksomhet.

Det er få opplevelser som kan sammenlignes med å reise med Princess Cruises. Fra det øyeblikket du går ombord, forsvinner de daglige rutinene og alt stresset bare forsvinner. I de neste dagene, eller kanskje ukene, vil du være omgitt av en fantastisk fantasi av herlig fornyelse.

Har du aldri opplevd et cruise med Princess? Nyt en virkelighetsflukt! Prøv å forestille deg at du skjemmes bort på et luksus resort og våkner på et nytt sted hver morgen. Det er nettopp det som venter deg på et Princess-cruise. Våre godt utstyrte skip har alle innretninger som man kjenner fra ferier på land, deriblant tallrike restauranter og et omfattende underholdningstilbud..

Våre reisekonsulenter mener:
Princess Cruises besøker flere havner over hele verden enn noe annet rederi, og tilbyr et omfattende utfluktsprogram. Princess Cruises er derfor et meget godt alternativ for deg som ønsker å oppdage nye steder. Skipene er moderne og elegante. Rederiet har fokus på mat, vin, god service, gode cruiseopplevelser, og tilbyr noe for alle. Mye av tilbudet ombord passer for par, men det finnes også tilbud for barnefamilier med barne- og ungdomsklubber. I USA er Princess Cruises synonymt med det berømte TV-programmet «The Love Boat» og er et populært alternativ for nygifte som skal på bryllupsreise.

Passer spesielt godt for: Bryllupsreiser, par, ulike aldersgrupper.

Antall skip: 18

Kapasitet: Fra 680 til ca 3600 passasjerer

Seiler til: Alaska, Australia & New Zealand, Asia, Canada & New
England, Karibien, Hawaii & Tahiti, Europa, Panamakanalen & Den meksikanske riviera, Sør-Amerika.

Aktuelle tilbud med Princess Cruises