Stopp i New York på vei til Orlando

Kombiner shopping, sightseeing og Broadwayshow med sol og og aktiviteter i Orlando.

I New York kan du shoppe til krampa tar deg, om det er på 5th Avenue eller nede i SoHo, de har alt her! Vil du på outlet går det buss ut til Woodbury Common Premium Outlets, der kan du gjøre noen kupp!

Det er enkelt å ta seg frem i New York. Gatene er organisert slik at du lett blir kjent med byen, tiltross for størrelsen. Undergrunnen er et utmerket alternativ. Togene går raskt og er stort sett alltid i rute. Det er enkelt å finne frem til hvor du skal og prisene er relativt lave. Taxier brukes hyppig i New York. De er overalt, er rimelige og tar deg dit du ønsker. Totalt finnes det nærmere 13000 drosjer i byen. Det finnes ingen faste stoppesteder, det er bare å løfte opp en hånd. Vær oppmerksom på at det alltid er stor trafikk på Manhattan, så beregn god tid.

Orlando
De aller fleste forbinder Orlando med fornøyelsesparker. Her kan man leke seg gjennom ferien og oppleve verdensberømte parker som Discovery Cove, Sea World, Universal Studios, Walt Disney World Resort; Disney’s Animal Kingdom, Disney’s Hollywood Studios, EPCOT og Magic Kingdom Park. Det er også en rekke restauranter og shoppingsentre i Orlando – det er alltid sommer og sol, så nyt gjerne noen dager ved bassengkanten på hotellet eller om du ønsker litt mer fart så kan du dra på et av de mange bade- og vannparkene.

Tips: Spar tid og unngå lange køer ved å kjøpe parkbilletter før dere drar.USA Spesialisten ordner billetter før du drar.

Pris inkluderer: Fly t/r Oslo, veil. skatter, tre netter på Wellington Hotel 3* i New York og syv netter på Ramada Plaza Resort & Suites International Drive 4* i Orlando

Kontakt oss for flere hotellalternativer – her er det litt av hvert å velge i.

 • TI NETTER I DBL. ROM PR PERS.
  Fra10 265
  • Pakkepris inkluderer:
  • Fly t/r Oslo inkl. veil. skatter
  • Hotell tre netter i New York
  • Hotell syv netter i Orlando
  • Tillegg for utreise i høysesong
Klikk her for tilbud

Ring oss på  22 34 06 00
Fyll ut skjema nedenfor for tilbud på mail – vi skreddersyr alle tilbud etter ønske.