Stopp i New York på vei til Miami

Kombiner shopping, sightseeing og Broadwayshow med sol og strandliv på Miami Beach.

I New York kan du shoppe til krampa tar deg, om det er på 5th Avenue eller nede i SoHo, de har alt her! Vil du på outlet går det buss ut til Woodbury Common Premium Outlets, der kan du gjøre noen kupp!

Det er enkelt å ta seg frem i New York. Gatene er organisert slik at du lett blir kjent med byen, tiltross for størrelsen. Undergrunnen er et utmerket alternativ. Togene går raskt og er stort sett alltid i rute. Det er enkelt å finne frem til hvor du skal og prisene er relativt lave. Taxier brukes hyppig i New York. De er overalt, er rimelige og tar deg dit du ønsker. Totalt finnes det nærmere 13000 drosjer i byen. Det finnes ingen faste stoppesteder, det er bare å løfte opp en hånd. Vær oppmerksom på at det alltid er stor trafikk på Manhattan, så beregn god tid.

Miami er en fargerik by med spennende kulturelle impulser fra Cuba. I tillegg til berømte Art Deco arkitektur, imponerende Outlet Malls, pulserende natteliv og deilige strender, er Miami et glimrende utgangspunkt for å oppleve Florida Keys og Key West. Eksotiske Everglades og sumpsafari er også en flott dagstur.

Tips: Vi anbefaler å bli med på en sightseeingtur, gjerne en hop-on-hop-off med buss. USA Spesialisten ordner billetter før du drar. USA Spesialisten ordner også andre typer sightseeing og utflukter, transport til og fra flyplassen, teaterbilletter på Broadway – og en skreddersydd ferie.

Pris inkluderer: Fly t/r Oslo, veil. skatter, tre netter på Wellington Hotel 3* i New York og syv netter på Hotel Chelsea 3* i Miami Beach

Kontakt oss for flere hotellalternativer – her er det litt av hvert å velge i.

 • TI NETTER I DBL. ROM PR PERS.
  Fra10 560
  • Pakkepris inkluderer:
  • Fly t/r Oslo inkl. veil. skatter
  • Hotell tre netter i New York
  • Hotell syv netter på Miami Beach
  • Tillegg for utreise i høysesong
Klikk her for tilbud

Ring oss på  22 34 06 00
Fyll ut skjema nedenfor for tilbud på mail – vi skreddersyr alle tilbud etter ønske.