Stopp i New York på vei til Las Vegas

New York, byen som aldri sover – hit reiser man for å shoppe, sjekke nye trender, oppleve spennende markeder, historiske nabolag og imponerende show på Broadway.

Las Vegas – Vil du oppleve noe som rett og slett ikke kan sammenlignes med noe annet så er dette stedet. Las Vegas er bare noe for seg selv, du kan spise på flotte restauranter, se show og gå på konserter med verdenskjente stjerner eller bare ta runden å se på de fantastiske kreasjonene av noen hotell som du aldri har sett maken til.

Hotellet er en del av ferieopplevelsen når man skal besøke Sin City. De mest berømte ligger langs The Strip som er “hovedgaten” i Las Vegas. Hvis du har sans for luksus, bør du prøve Bellagio – kjent fra filmen Ocean’s 11 – Wynn og Venetian. Det er alltid noe som skjer i Las Vegas. Få med deg show med verdensberømte artister. Det kan være smart å bestille billetter før du drar.

Tips: Vi anbefaler å bli med på sightseeing med helikopter over Grand Canyon. USA Spesialisten ordner billetter før du drar.

Pris inkluderer: Fly t/r Oslo, veil. skatter, tre netter på Wellington Hotel 3* i New York og syv netter på Circus Circus 3* i Las Vegas

Kontakt oss for flere hotellalternativer – her er det litt av hvert å velge i.

 • TI NETTER I DBL. ROM PR PERS.
  Fra8 925
  • Pakkepris inkluderer:
  • Fly t/r Oslo inkl. veil. skatter
  • Hotell tre netter i New York
  • Hotell syv netter i Las Vegas
  • Tillegg for utreise i høysesong
Klikk her for tilbud

Ring oss på  22 34 06 00
Fyll ut skjema nedenfor for tilbud på mail – vi skreddersyr alle tilbud etter ønske.new-york-768739_1920
new_york_reiser
fremhevet-bilde-567x328-px-tilbud-la-og-las-vegas
las-vegas-strip-at-night-high-vantage-istock_000082066557_large-2