Stopp i New York på vei til Hawaii

Kombiner shopping, sightseeing og Broadwayshow med sol og eksotisk strandliv på Waikiki Beach, Hawaii.

I New York kan du shoppe til krampa tar deg, om det er på 5th Avenue eller nede i SoHo, de har alt her! Vil du på outlet går det buss ut til Woodbury Common Premium Outlets, der kan du gjøre noen kupp!

Det er enkelt å ta seg frem i New York. Gatene er organisert slik at du lett blir kjent med byen, tiltross for størrelsen. Undergrunnen er et utmerket alternativ. Togene går raskt og er stort sett alltid i rute. Det er enkelt å finne frem til hvor du skal og prisene er relativt lave. Taxier brukes hyppig i New York. De er overalt, er rimelige og tar deg dit du ønsker. Totalt finnes det nærmere 13000 drosjer i byen. Det finnes ingen faste stoppesteder, det er bare å løfte opp en hånd. Vær oppmerksom på at det alltid er stor trafikk på Manhattan, så beregn god tid.

Hawaii… Aloha – velkommen til paradis.
Hawaii har noen av verdens flotteste strender. Her kan man også utforske bortgjemte fossefall i paradisiske omgivelser, vulkansk landskap, imponerende byer og eksotisk kultur. Honolulu er et naturlig sted å begynne. Dette er en by på stranden, noe som skaper en helt unik atmosfære. Waikiki Beach er både vakker og verdensberømt – og meget populær. Dette er ikke en strand man har for seg selv… Hawaii er natur og vannsport. Ta en tur til North Beach og test dine ferdigheter som surfer, eller meld deg på et surfekurs.

Tips: Bli med på cruise med NCL hvor du får oppleve alle de største øyene på Hawaii. USA Spesialisten ordner billetter før du drar.

Pris inkluderer: Fly t/r Oslo, veil. skatter, tre netter på Wellington Hotel 3* i New York og syv netter på Aqua Aloha Surf Waikiki 3* i Honolulu

Kontakt oss for flere hotellalternativer – her er det litt av hvert å velge i.

 • TI NETTER I DBL. ROM PR PERS.
  Fra16 800
  • Pakkepris inkluderer:
  • Fly t/r Oslo inkl. veil. skatter
  • Hotell tre netter i New York
  • Hotell syv netter på Hawaii
  • Tillegg for utreise i høysesong
Klikk her for tilbud

Ring oss på  22 34 06 00
Fyll ut skjema nedenfor for tilbud på mail – vi skreddersyr alle tilbud etter ønske.hawaii_usa_spesialisten
hawaii_forside_kat
taxi-cab-381233_1920
usa-1778524_1920

New York