Aktuelle tilbud med Norwegian Cruise Line

NCL – Norwegian Cruise Line

Cruise med NCL Norwegian Cruise Line
For enkelthets skyld har vi organisert cruisene fra alle rederiene i områder.

NCL sier om seg selv…
Norwegian Cruise Line er innovatør innen cruiseferier. I løpet av vår 47 år lange historie, har vi stadig brutt grenser. Vi har blant annet introdusert ”Freestyle Cruising” som revolusjonerte cruiseindustrien. Freestyle Cruising gir våre gjester større frihet og fl eksibilitet. Opplev et cruise ombord på et av våre 13 Freestyle skip og ”Cruise Like a Norwegian”.

Vi har mottatt flere priser. I august 2013 ble vi kåret til “Europe’s Leading Cruise Line” for sjette år på rad. I september 2013 mottok vi prisen for “Caribbean’s Leading Cruise Line” og i desember 2012 ble vi kåret til “World’s Leading Large Ship Cruise Line” av the World Travel Awards.

Norwegian Cruise Lines største Freestyle cruiseskip, Norwegian Epic, debuterte i juni 2010. I USA er dette skipet blitt kåret av leserne av Travel Weekly til “Best Overall Cruise Ship” to år på rad, og “Best Ship for Sea Days” av Cruise Critic. Vi er det offisielle cruiserederiet for ”Blue Man Group”, ”Legends in Concert”, ”The Second City®”, ”Howl at the Moon Duelling Pianos” og ”Nickelodeon™”.

Solocruise:
Norwegian Cruise Line lanserte i 2010 et helt nytt konsept tilrettelagt for soloreisende. En ny cruisemulighet dukket opp med ”Studiolugarer”. Ombord på Norwegian Epic, Breakaway og Getaway, kan man bo i topp moderne studiolugarer som er spesielt tilrettelagt for en person – både når det gjelder pris og innredning.

Studiolugarer har ikke enkeltromstillegg. Lugaren har full size seng og befinner seg i et eget kompleks ombord som krever nøkkelkort for å komme inn. Alle som bor i studiolugarer har tilgang til en spesiell Studio Lounge med bar og store TV-skjermer. Her kan man kan slappe av med kaffe og cocktails og bli kjent med andre som reiser alene.

Våre reisekonsulenter mener:
NCL passer perfekt for de som ikke ønsker faste bordsettinger eller et ensformig tilbud. Freestyle Cruising gir gjestene større valgfrihet og fleksibilitet. På de nyeste skipene er det opptil 28 forskjellige restauranter å velge mellom – og det er fantastisk god mat fra alle verdenshjørner. NCL har også et meget godt tilbud til de som ønsker å reise alene.

Passer spesielt godt for: De som vil reise alene, par og barnefamilier.

Antall skip: 13

Kapasitet: Fra ca 1930 til ca 4100 passasjerer

Seiler til: Alaska, Bermuda, Canada & New England, Karibien & Bahamas, Hawaii, Middelhavet, Nord-Europa, Baltikum, Panamakanalen & Den meksikanske riviera.