Aktuelle tilbud med Norwegian Cruise Line

NCL – Norwegian Cruise Line

Cruise med NCL Norwegian Cruise Line
For enkelthets skyld har vi organisert cruisene fra alle rederiene i områder.

NCL sier om seg selv…
Norwegian Cruise Line er innovatør innen cruiseferier. I løpet av vår 47 år lange historie, har vi stadig brutt grenser. Vi har blant annet introdusert ”Freestyle Cruising” som revolusjonerte cruiseindustrien. Freestyle Cruising gir våre gjester større frihet og fl eksibilitet. Opplev et cruise ombord på et av våre 13 Freestyle skip og ”Cruise Like a Norwegian”.

Vi har mottatt flere priser. I august 2013 ble vi kåret til “Europe’s Leading Cruise Line” for sjette år på rad. I september 2013 mottok vi prisen for “Caribbean’s Leading Cruise Line” og i desember 2012 ble vi kåret til “World’s Leading Large Ship Cruise Line” av the World Travel Awards.

Norwegian Cruise Lines største Freestyle cruiseskip, Norwegian Epic, debuterte i juni 2010. I USA er dette skipet blitt kåret av leserne av Travel Weekly til “Best Overall Cruise Ship” to år på rad, og “Best Ship for Sea Days” av Cruise Critic. Vi er det offisielle cruiserederiet for ”Blue Man Group”, ”Legends in Concert”, ”The Second City®”, ”Howl at the Moon Duelling Pianos” og ”Nickelodeon™”.

Solocruise:
Norwegian Cruise Line lanserte i 2010 et helt nytt konsept tilrettelagt for soloreisende. En ny cruisemulighet dukket opp med ”Studiolugarer”. Ombord på Norwegian Epic, Breakaway og Getaway, kan man bo i topp moderne studiolugarer som er spesielt tilrettelagt for en person – både når det gjelder pris og innredning.

Studiolugarer har ikke enkeltromstillegg. Lugaren har full size seng og befinner seg i et eget kompleks ombord som krever nøkkelkort for å komme inn. Alle som bor i studiolugarer har tilgang til en spesiell Studio Lounge med bar og store TV-skjermer. Her kan man kan slappe av med kaffe og cocktails og bli kjent med andre som reiser alene.

Våre reisekonsulenter mener:
NCL passer perfekt for de som ikke ønsker faste bordsettinger eller et ensformig tilbud. Freestyle Cruising gir gjestene større valgfrihet og fleksibilitet. På de nyeste skipene er det opptil 28 forskjellige restauranter å velge mellom – og det er fantastisk god mat fra alle verdenshjørner. NCL har også et meget godt tilbud til de som ønsker å reise alene.

Passer spesielt godt for: De som vil reise alene, par og barnefamilier.

Premium All Inclusiv på alle cruise!

Feel free to enjoy a new sense og freedom at sea

Norwegian’s PREMIUM ALL INCLUSIVE
– med en verdi på mer enn kr, 10 000,- pr lugar

Premium All Inclusive er nå inkludert i alle cruisepriser med Norwegian Cruise Line, noe som gir deg mange fordeler, service og en helt ny følelse av frihet til sjøs.

Hva er inkludert?
For voksne er det et bredt utvalg av premium alkoholholdig drikke – fra sprit og fatøl til øl på flaske, vin i glass og gode drinker til alkoholfri øl, brus og juice i alle barer, lounger og restauranter hele tiden igjennom hele cruiset. Barn og ungdom får så mye de vil av juice, brus og vann.
Et utvalg av Lavazza kaffe serveres i alle restauranter under måltidene.
Alle vil motta en flaske med vann på lugaren hver dag.
Alt av tips og servise gebyr er også inkludert i forbindelse med Premium All inclusive.

Og som alltid er fortsatt dette inkludert:
Alle måltider fra buffet restaurant til à la carte restauranter som skifter meny hver dag og ikke for å snakke om 24 timers room service mot et lite gebyr foruten om den kontinentale frokosten.
Prisvinnende underholdning som Broadway show, live musikk, stand up og dans.
Uendelig utvalg av aktiviteter, vannpark, sport og fritids fasiliteter, barneklubber for barn i alle aldre med mer.

Bor du på The Haven eller i suite vil du også nyte godt av at dette også er inkludert:
Gourmet restaurant pakke for å spise på spesialrestauranter som Cagney’s Steakhouse, Teppanyaki, Le Bistro, La Cucina, Margaritaville og Moderno Churrascaria.
250 minutter med gratis Wifi per suite.
Lommepenger til å bruke ombord på 100 USD pr suite.

Antall skip: 13

Kapasitet: Fra ca 1930 til ca 4100 passasjerer

Seiler til: Alaska, Bermuda, Canada & New England, Karibien & Bahamas, Hawaii, Middelhavet, Nord-Europa, Baltikum, Panamakanalen & Den meksikanske riviera.