MSC CRUISES

Cruise med MSC Cruises
For enkelthets skyld har vi organisert cruisene fra alle rederiene i områder. Eksempler på cruise med MSC Cruises finner du ved å benytte linkene i menyen til venstre. Kontakt oss gjerne for tilbud og nærmere informasjon.

MSC Cruises sier om seg selv..
MSC Cruises er et familieeid foretak med en familievennlig filosofi som gjenspeiles i vår ”barnepolicy”. Barna har det kjempegøy sammen med våre erfarne aktivitetsledere som står til rådighet hele dagen, hele uken. Dette er gratis og gjelder barn og unge i alderen 3–17 år.

Skipene er moderne og innbydende i klassisk italiensk stil. Elegant innredning, moderne design og edle materialer som marmor, Swarovski-krystaller, valnøttre og onyks. Vi har 12 skip i drift i løpet av 2013, og det kommer flere … I Musica-klassen har 70 % av de utvendige lugarene balkong, og i Fantasia-klassen har 80 % av de utvendige lugarene balkong.

Maten ombord domineres av det italienske kjøkkenet med regionale spesialiteter. Mye av det som serveres ombord, er hjemmelaget etter italiensk tradisjon: brødet, isen, pizzaen osv.

Våre reisekonsulenter mener:
MSC Cruises passer perfekt for barnefamilier på grunn av de mange prisgunstige familiepakker, samt de tilbyr aktiviteter ombord som passer for ethvert behov. MSC cruises har heller ikke en minimums alder for babyer. Skipene holder høy standard og tilhører den yngste flåten i bransjen. Rederiet tilbyr et høyt service nivå, og miljøet ombord reflekterer den italienske atmosfæren bl.a. med mat som er inspirert av det sør-europeiske kjøkkenet. MSC Yacht Club kan absolutt anbefales!

Passer spesielt godt for: Barnefamilier.

Nytt skip i desember 2017 og våren 2018
Nå i desember åpner MSC Seaside i Karibien, den første av to skip som tilbyr en unik kystopplevelse med strandpromenade rundt nesten hele skipet. Fra juni 2018 vil søsterskipet MSC Seaview seile sitt første cruise og bli det nyeste skipet i Middelhavet.

Gjennom hele sommeren vil MSC Seaview seile 7 netters cruise i det vestlige Middelhavet. Med starter i Barcelona, til Marseille og deretter til Italia, Genova, Napoli og Sicilia, før det avslutter med Malta. En populær rute som allerede har solgt over forventningene. For store bedrifter og familier anbefaler vi at du bestiller i god tid når familielugarer går raskt – spesielt på våre nye skip.

MSC Seaside og Seaview er bare to av de nye, spennende skipene på gang, og de to kommer med et helt nytt skips design som lover en helt fantastisk cruiseopplevelse!

Antall skip: 12

Kapasitet: Fra ca 1560 til ca 3500 passasjerer

Seiler til: De forente arabiske emirater, Kanariøyene, Karibien, Middelhavet, Nord-Europa, Sør-Afrika og Sør-Amerika.

Aktuelle tilbud med MSC Cruises