A Group Of Children Have Fun Playing At The Sea. Children In Bat
facebook-bilde-1200x628-px-orlando
slide-103

Med vennefamilien til Orlando

EN PERFEKT POST-COVID OPPLEVELSE

Hva er det du har savnet aller mest under covid? Vi har i hvert fall savnet nærheten til vennene våre, nye opplevelser og ikke minst å reise! Hva er mer perfekt da enn å ta med en vennefamilie på ferie til Orlando hvor både barna og dere kan få påfyll på akkurat de 3 tingene!

Vi har sjekket mulighetene i vinterferien og det er pr nå ledige billetter på fly. Hva med å ta med familien og gode venner vekk fra norsk vinter og til fornøyelsesparker og sol i Florida?

Vi har mange flotte store leiligheter og hus i Orlando. I dette tilbudet deler dere et flott rekkehus med 4 soverom i Storey Lake, et nytt og flott gated community med rekkehus og hus til utleie med et stort felles bassengområde med blandt annet vannsklier, lazy river og barnebasseng. De har også basketballbane, sandvolleyballbane, minigolf og kajakkutleie samt bar og café, så her er det godt å slappe av de dagene man ikke ønsker å tråle parkene eller shoppingsentrene som er i nærheten.

Om dere er flere som vil reise sammen så har vi hus med opp til 9 soverom, så her er det bare å slå seg sammen og få den ferien som dere har lengtet etter.

Orlando er mest kjent for fornøyelsesparkene. Walt Disney World, Universal Studios og Seaworld utvikler seg hvert år for å gi de beste opplevelsene, morsomste showene og det største magesuget i de nyeste berg- og dalbanenen. Bare se filmen under for den siste berg- og dalbanen fra Universal, VelociCoaster! Men Orlando har også masse mer å by på. Dere kan besøke Kissimmee og kjøre sumpbåt (Airboat) på alligatorsafari eller ta zipline over sumpen. Dere kan besøke vannparker og svømme med delfiner. Dere kan shoppe hele dagen på en av de mange Outlet Malls Orlando byr på. Dere kan golfe, fiske, padle, fly luftballong, kjøre go-kart og gå på museum, kattecafé, escape room, Madame Tussauds og temamiddager og enda er det mye mer.

Om dere likevel skulle bli lei av Orlando, eller trenger en liten pause, så kan dere også sette dere i bilen og kjøre halvannen time ut til kysten for en dag på stranden mot Mexicogulfen i Clearwater eller mot Atlanterhavet i Coco Beach.

Orlando byr på mange muligheter til å få akkurat deres drømmeferie! Dere kan også forlenge reisen med for eksempel strandopphold langs Mexicogulfen, by og strand i Miami eller Fort lauderdale, eller kanskje et stopp i New York på vei ut eller hjem? Ta kontakt for å få et skreddersydd opplegg for akkurat deres familier.

Pris inkluderer:

 • Fly t/r Oslo – Orlando
 • Leiebil 7 dager (1 minivan pr familie)
 • 7 netter i rekkehus med 4 soverom i Storey Lake som de 2 familiene deler
 • PRIS PR FAMILIE
  2 voksne & 2 barn

  Fra39 260
  • Pris inkluderer:
  • Fly t/r Oslo - Orlando, økonomiklasse
  • 7 dager med 2 minivans
  • 7 netter i 4 soveroms townhome
  Om dere ønsker å forhåndsreservere seter på de oversjøiske flightene så koster dette totalt kr.3780,- pr familie i tillegg.

  Det er selvfølgelig også mulig å oppgradere flybillettene. Spør oss om pris.

  Pris tar utgangspunkt i rimeligste reiseperiode og er med forbehold om ledighet og uforutsette endringer.
Klikk her for tilbud

Ring oss på  22 34 06 00
Fyll ut skjema nedenfor for tilbud på mail – vi skreddersyr alle tilbud etter ønske.