Langweekend i Montreal

Montreal er Canadas nest største by, etter Toronto, og verdens nest største franskspråklige by etter Paris så hovedspråket her er naturlig nok fransk. Montrealerne kjennetegnes som livsglade mennesker. Det er et yrende uteliv med restauranter i alle varianter samt shopping for en hver smak. Byen med de hundre tårnene er sjarmerende med sin franske identitet, festivaler året rundt og et av de best bevarte historiske by sentrum i Nord-Amerika.

Montreal ble til av en fransk pelshandelstasjon og er nå en stolt fransk by. Byen både ser og føles litt ut som Paris. Paris gjenspeiles i de fargerike husene, bohemstilen og deres kjærlighet til mat og kunst. Havnen Old Port gjorde fra et historisk ståsted Montreal til en rik handelsby, og mye av byens elegante arkitektur ble bygget i stor skala. Besøk den enorme kirken Notre-Dame Basilica, der blant annet Canadas store stjerne Celine Dion ble gift, og i St. Joseph’s Oratory, den største kirken i hele Canada. Bonsecours Market med sin skinnende sølvkuppel ble bygget for å vise frem byens prakt til alle besøkende. Utforsk og få unna litt shopping i det enorme Underground City, som er det største handlesenteret i verden under bakkenivå.

Montreal har mange festivaler året rundt, men de fleste skjer på sommeren. Festivaler for jazz, fyrverkeri og stand-up-komikere trekker millioner av besøkende fra hele verden hvert år. Byens konsertarenaer og scener er i verdensklasse og mange av festivalene anses derfor av mange som de beste i sitt slag.

Montreal City Tour (inkludert)
I løpet av tre timer tar guiden deg med på en flott tur gjennom byen til over 200 steder. Du får bl.a.oppleve Notre Dame Basilica, St. Joseph’s Oratory, Old Montreal, French Quarter, Olympic Site sett fra utsiden, McGill University og imponerende utsikt fra Mt. Royal.

Tips: Det er enkelt å komme seg rundt med byens godt utviklede offentlige transportsystem. Det beste er å bruke metroen med hele 68 stoppesteder rundt om i byen, hvor det også er mulig å kjøpe helgekort eller tredagerskort når du er på besøk. Hver av stasjonene ble i sin tid designet av ulike arkitekter i en særegen stil, som gjør det litt spennende å reise i mellom.

Pris inkluderer: Fly t/r Oslo • veil. skatter • tre netter på Le Centre Sheraton 4* • tre-timers Montreal City Tour

 • TRE NETTER I DBL. ROM PR PERS
  Fra9 905
  • Pakkepris inkluderer
  • Fly t/r Oslo inkl. veil. skatter
  • Hotell tre netter i Montreal
  • Sightseeing tur
  • Tillegg for utreise i høysesong
Klikk her for tilbud

Ring oss på  22 34 06 00
Fyll ut skjema nedenfor for tilbud på mail – vi skreddersyr alle tilbud etter ønske.2fe2ba14db42426782a5afc295fca2c2
the-biosphere-montreal
v1_montreal_shopping_hero2x
montreal-underground-city1

Montreal