Langhelg i New York!

Tre netter i New York er nok til å få en smak av hva denne fantastiske byen har å tilby! 
Hvorfor ikke ta med kjæresten, eller noen gode venner på tur! Det blir tid til både shopping, show, kos og en tur på byen!
Vi hjelper dere å bestille bord på en av New Yorks kule restauranter eller helikoptertur over Frihetsgudinnen og Manhattan!

Shop til you drop
Ikke noe annet sted i verden er utvalget så enormt, uansett hva du er på utkikk etter. For deg som er glad i å shoppe er New York et paradis. Fra de eksklusive butikkene på den øvre delene av Fifth Avenue til de trendy designbutikkene i SoHO. Du vil garantert finne det du er på utkikk etter. Besøk et av de kjente og eksklusive stormagasinene som Bergdorf Goodman, Nordstrom eller Saks. I New York finner du også verdens største varemagasin Macy’s. Dette magasinet dekker et helt kvartal på 34th St og i området rundt finnes en rekke andre kjente butikker. SoHo er også et spennende sted å handle, spesielt fra krysset Houston og Broadway og sørover. Ta på deg gode sko og husk kredittkortet. Du vil garantert få bruk for begge deler.

Tips: Top of the Rock er ikke like høyt som Empire State Building, men her er det som regel færre mennesker og mindre kø. I tillegg får man fine bilder av både Empire State Building og av Central Park her i fra!

USA Spesialisten ordner også andre typer sightseeing og utflukter, transport til og fra flyplassen, teaterbilletter på Broadway – og en skreddersydd ferie.

Pris inkluderer: Fly t/r Oslo, veil. skatter og tre netter på 3 stjerners hotell i New York

Reis klimavennligere og ta kun med deg håndbagasje, da sparer du opptil 700,- pr person!

Her er det mulig og både oppgradere og legge til flere netter – ta kontakt så setter vi samen din drømmehelg i New York!

Pris oppdatert 3. juni 2021

 • PRIS PR PERSON I DBL ROM
  Fra8 280
  • Pakkepris inkluderer:
  • Fly direkte t/r Oslo inkl. veil. skatter
  • 3 netter i dobbeltrom på 3* hotell
  • Reservasjonsomkostninger
  Pris tar utgangspunkt i rimeligste reiseperiode og er med forbehold om ledighet og uforutsette endringer.
Klikk her for tilbud

Ring oss på  22 34 06 00
Fyll ut skjema nedenfor for tilbud på mail – vi skreddersyr alle tilbud etter ønske.