Høst i New York

Hvorfor ikke ta deg en avbrekk og opplev høsten i New York, den er helt fantastisk!
Ta med kjæresten eller bestevennen på tur. Her får du shopping, show, kos og alene tid!
Vi hjelper dere å bestille bord på en av New Yorks kule restauranter eller helikoptertur over Frihetsgudinnen og Manhattan!

I New York kan du shoppe til krampa tar deg, om det er på 5th Avenue eller nede i SoHo, de har alt her! Vil du på outlet går det buss ut til Woodbury Common Premium Outlets, der kan du gjøre noen kupp!

Det er enkelt å ta seg frem i New York. Gatene er organisert slik at du lett blir kjent med byen, tiltross for størrelsen. Undergrunnen er et utmerket alternativ. Togene går raskt og er stort sett alltid i rute. Det er enkelt å finne frem til hvor du skal og prisene er relativt lave. Taxier brukes hyppig i New York. De er overalt, er rimelige og tar deg dit du ønsker. Totalt finnes det nærmere 13000 drosjer i byen. Det finnes ingen faste stoppesteder, det er bare å løfte opp en hånd. Vær oppmerksom på at det alltid er stor trafikk på Manhattan, så beregn god tid.

Tips: Vi anbefaler å bli med på en sightseeingtur, gjerne en hop-on-hop-off med buss. USA Spesialisten ordner billetter før du drar.

USA Spesialisten ordner også andre typer sightseeing og utflukter, transport til og fra flyplassen, teaterbilletter på Broadway – og en skreddersydd ferie.

Pris inkluderer: Fly t/r Oslo, veil. skatter og seks netter på Row NYC 4*

Kontakt oss for flere hotellalternativer – her er det litt av hvert å velge i.

 • 6 NETTER I DBL. ROM PR PERS.
  Fra12 700
  • Pakkepris inkluderer:
  • Fly t/r Oslo inkl. veil. skatter
  • Hotell seks netter i New York
  • Tillegg for utreise i høysesong
Klikk her for tilbud

Ring oss på  22 34 06 00
Fyll ut skjema nedenfor for tilbud på mail – vi skreddersyr alle tilbud etter ønske.
usa-1778524_1920
taxi-cab-381233_1920
bigstock-broadway-street-sign-in-new-yo-70137874
new_york_broadway

New York