HIGHWAY 1 STENGT VED BIG SUR

I vinter har noen av de sterkeste stormene gått gjennom California, og har brakt med seg alvorlige forhold som flom, synkehull, og farlige veiforhold. Stormene har truffet bestemte områder som har fått store skader. Spesielt er Big Sur langs Highway 1 og Lake Tahoe hardt rammet.

Mange reisende planlegge tur til California for å oppleve Highway 1 og vi vil derfor gjøre oppmerksom på situasjonen der.

Pfeiffer Canyon Bridge, som ligger på Highway 1 i nærheten av Big Sur, ble så ødelagt at den er steng og gjenoppbyggings arbeidet kan ta fra seks måneder til mer enn ett år.

Foreløpig betyr dette at besøkende bare kan kjøre Highway 1 fram til ca 64 km sør for Carmel og fra den andre veien nord for Cambria til Ragged Point i San Luis Obispo County.

Vi har vært i kontakt med mange av de berørte og har følgende oppdateringer:

• Monterey County CVB oppdaterer SeeMonterey.com nettstedet daglig med reise varsler.

• Visit SLO CAL oppdaterer «Getting Here» siden daglig. Reisende fra nord oppfordres til å ta Highway 101 som en alternativ rute, noe som vil redusere reisetiden med om lag 25 minutter. Denne ruten har fordeler av bedre mobildekning, flere bensinstasjoner og flott utsikt over kysten og Paso Robles Wine Country.

• Hearst Castle er helt åpen og tilgjengelig for besøkende. Den beste ruten fra Monterey området er Highway 101.

Spør gjerne din reisekonsulent for mer info angående din reise.