HIGHWAY 1 STENGT 10 KILOMETER

I vinter har noen av de sterkeste stormene gått gjennom California, og har brakt med seg alvorlige forhold som flom, synkehull, og farlige veiforhold. Stormene har truffet bestemte områder som har fått store skader. Spesielt er Big Sur langs Highway 1 og Lake Tahoe hardt rammet.

Mange reisende planlegge tur til California for å oppleve Highway 1 og vi vil derfor gjøre oppmerksom på situasjonen der.

Pfeiffer Canyon Bridge, som ligger på Highway 1 i nærheten av Big Sur, ble så ødelagt at den var steng, men er nå åpen igjen.

Men den berømte Highway 1 er fortsatt stengt fra Gorda til Salmon Creek, en strekning på cirka 10 kilometer. Man forventer at hele Highway 1-strekningen gjenåpner i sensommeren 2018.

Vi har vært i kontakt med mange av de berørte og har følgende oppdateringer:

• Monterey County CVB oppdaterer SeeMonterey.com nettstedet daglig med reise varsler.

• Visit SLO CAL oppdaterer «Getting Here» siden daglig. Reisende fra nord oppfordres til å ta Highway 101 som en alternativ rute, noe som vil redusere reisetiden med om lag 25 minutter. Denne ruten har fordeler av bedre mobildekning, flere bensinstasjoner og flott utsikt over kysten og Paso Robles Wine Country.

• Hearst Castle er åpen og tilgjengelig for besøkende.

Spør gjerne din reisekonsulent for mer info angående din reise.