Aktuelle tilbud

Rundturer i Amerika med
Grand American Adventures

Bestill en rundreise med fiks ferdig opplegg, du kan velge mellom å bo på hotell og hytter, eller om du er ekstra glad i friluft så kan du campe ute i telt og kjenne naturen på kroppen.

Disse turene er spesialisert for små grupper rundt om i Amerika. Med uovertruffen kunnskap og erfaring, gjør de sitt ytterste for å gi deg de fineste små reiseeventyr. Gruppene består av opptil 13 personer. Amerika er mangfoldig og du vil ikke finne noen annen region i verden som tilbyr så mye forskjellig som her; spektakulær natur, utfordrende og givende aktiviteter, og møter med noen av verdens mest fargerike kulturer og dyreliv. Mulighetene er uendelige.

Å reise handler om å oppdage nye steder og få nye inntrykk og opplevelser. Vi vet også at det er viktig for deg hvordan og hvor du sover når du velger din ferie. Vi vil prøve å gi deg en oversikt over hva disse turene handler om, og hva du kan forvente når du deltar.

Turene er designet for å maksimere tiden som brukes på hver destinasjon, slik at du kan ta med deg alle høydepunktene, med god tid til å slappe av eller å våge deg enda lenger utenfor allfarvei. Du vil garantert oppleve ting utover det du finner i en guidebok og unngår de verste turistfellene, mens du utforsker det beste fra USA, Canada og Alaska, Sentral-og Sør-Amerika.

Turene er utformet med fleksible løsninger med en rekke inkluderte og valgfrie aktiviteter som hjelper deg å skreddersy din tur etter interesser, budsjett og nivå. I tillegg er det lagt inn fritid for å gi deg muligheten til å utforske i ditt eget tempo. De fleste turene inkluderer en blanding av eventyr, kultur, natur og sightseeing – fra å vandre på naturskjønne stier til ridning på hest. Hver dag er fullpakket med forskjellige høydepunkter og opplevelser. Det er et stort utvalg av valgfrie aktiviteter, fra rafting og isbre vandring, til naturskjønne flyreiser og hav-kajakk, det finnes noe for enhver smak. Noen turer vil være mer aktive med mange muligheter for fotturer, på andre kan det være mer fokus på å komme under huden på kulturen i en region.

Reis alene uten ekstra kostnad!
Du trenger ikke betale noe ekstra om du reiser alene. Da deler du rom eller telt med et gruppemedlem av samme kjønn. Men om du foretrekker mer privatliv, kan du velge å få et rom eller telt for deg selv mot en liten ekstra kostnad.

Transport
Du vil reise i privat minibuss med aircondition, noe som gir stor fleksibilitet, bekvemmelighet og som garantert får deg lengre unna allfarvei. All bagasje og utstyr er lagret i en spesialdesignet henger, som på campingturene betyr at dere er nesten selvforsynt. Kjøretøyene er også utstyrt med Wi-Fi i USA og Alaska, slik at du kan holde kontakten med venner og familie hjemmefra.

Overnatting og måltider
Du kan velge mellom komfortable hotellbaserte turer hvor du vil bo på en rekke hoteller eller i hytter, eller du kan gå for en ekte utendørsopplevelse, og velge en klassisk campingtur. Uansett hvilken tur du velger, er all overnatting og transport inkludert i prisen. På campingturene er også alle måltider mens du camper inkludert. På de hotellbaserte turene, betaler du som regel måltidene selv slik at du får sjansen til å smake på den lokal maten der du måtte ønske. Noen måltider er inkludert og det ser du på de enkelte turenes info.

Din turleder
Turene går på engelsk og ledes av erfarne og høyt utdannede turledere, som er der for å sikre at du får mest mulig ut av eventyret ditt. Det er turlederen som organiserer alt, får deg fra A til B, organiserer alle aktiviteter, transport og overnatting, slik at du kan slappe av og nyte opplevelsen. Turlederne er valgt ut i fra deres profesjonalitet og lidenskap for sitt arbeide med å utforske, og deres ønske om å dele opplevelsen med andre. De har gått hundrevis av kilometer i nasjonalparkene, sovet under stjernene og gjort nesten alle aktiviteter som er, og de er ivrige etter å få introdusere deg til noen av sine favorittsteder.

Private Avganger
Hvorfor ikke bestille din egen rundreise? For grupper på 8 eller flere, kan vi tilby skreddersydde private avganger for alle turene som tilbys, slik at du kan reise med venner, familien eller en annen gruppe. Skreddersydde reiseruter og ønsket avreisedato kan velges for å dekke dine behov. (Avhengig av sesongmessige / operasjonelle restriksjoner).