Chicago
Byen som har alt

Chicago – Byen med unike restaurantopplevelser & formidabel musikk.
Ikke planlagt sommerferien enda, men lyst å gjøre noe nytt?
Da foreslår vi at dere drar til Chicago, denne byen passer for alle. Her kan man dra på en romantisk partur, ta med familien eller kanskje arrangere en jubileumstur?

Festivalenes by – Fra mai til oktober er det uendelig med festivaler og arrangementer i Chicago. fra 8-12 jul.i arrangeres bl.a. taste of Chicago som er en av de største mat- og drikke festivalene. Her får man oppleve den mangfoldige matsenen som finnes i Chicago, kombinert med seminarere og kokkekurs. Den arrangeres hvert år, og er nå lokalisert i Grant Park sentralt i byen med kort vei til det meste.
Da byen har fok,usert på at dette skal være en festikval for byen olg for besøkende, så har den også masse kun stutstillinger og konserter i tillegg til alle m at- og drikkeoplevelsene. IKkke nok med det, men selve festivalen er også gratis å gå inn på.

Musikk & teater – Mens man da er i Chicago har vi noen andre opplevelser vi anbefaler våre reisende: Dra på en  ekte gospel opptreden i en av de mange kirkene, besøk et teater for en fantastisk forestilling. Visste du at Chicago faktisk har en større teater sene enn både New York og London? Og sist men ikke minst, ta en kveld hvor du drikker vin og går på barer med live blues musikk.

Kunst & kultur – Også noen  av de største kunstmuseene er å finne i Chicago. Verdt er besøk er både Art Institute of Chicago og ikke minst Contemporary Art Chicago.

Sol og varme i Florida – Vil man etterpå reise videre herfra anbefaler vi en tur til Florida for noen late dager i solen. Det finnes flere gode ruter hvor man kan reise til Chicago og hjem fra Orlando f.eks, eller Miami.
La oss hjelpe dere å skreddersy en sommerferie dere aldri glemmer!

Klikk her for tilbud

Ring oss på 22 34 06 00
Fyll ut skjema nedenfor for tilbud på mail – vi skreddersyr alle tilbud etter ønske.rci_jewel_basketballgame_2
rcl.weekend.sale_
trade-flyer-fly-cruise-med-sas-no
fremhevet-bilde-567x328-px-rcl-vinterkupp-i-karibien