Azamara Club Cruises

Cruise med Azamara Club Cruises
For enkelthets skyld har vi organisert cruisene fra alle rederiene i områder.

Azamara Club Cruises sier om seg selv…
Vi seiler til fascinerende destinasjoner over store deler av verden, som f.eks. nordlige og vestlige Europa, Middelhavet, Asia, Sør-Amerika, De vestindiske øyer, Sentral-Amerika og Amerikas vestkyst. Verden fortoner seg som ny og spennende når den oppleves med Azamara Club Cruises. Vi spesialiserer oss i det vi har valgt å kalle Destination Immersion®, noe som omfatter lengre opphold på destinasjonene, flere overnattinger og spennende utflukter til lands om kvelden. Ingen andre rederier tilbringer like mye tid i anløpshavnene som Azamara. Våre gjester har derfor mulighet til å ha et rikere opphold på destinasjonene, og oppleve teater, restauranter og nattklubber som livner til etter mørkets frembrudd.

All Inclusive
Azamaras cruise er All Inclusive. I tillegg til måltider, tips til personalet, enkelte aktiviteter og underholdning, er også utvalgte drikkevarer (vin, øl, mineralvann m.m.) og en AzAmazing Evening inkludert i prisen.

Våre reisekonsulenter mener:
Azamara Club Cruises er et glimrende valg hvis man ønsker å fordype seg i de ulike reisemålene. Azamara tilbringer god tid på hver destinasjon, ofte med en eller flere overnattinger. Skipenes størrelse gjør at de kan anløpe mindre havner, og man har dermed anledning til å oppleve små og eksotiske destinasjoner. Tilbudet AzAmazing Evenings er også et argument for deg som ønsker å oppleve litt mer. Azamara Club Cruises er ikke tilrettelagt for barnefamilier. Dette er et rederi som tilbyr cruiseopplevelser for et voksent publikum. Standarden ombord er høy.

Passer godt for: Et voksent og kresent publikum.

Antall skip: 2

Kapasitet: ca. 650 passasjerer

Seiler til: Alaska, Bahamas, Australia og New Zealand, Mexico og USAs vestkyst, Middelhavet, Nord-Europa, Karibien, Panamakanalen og Sør Amerika.

Aktuelle tilbud med Azamara Club Cruises