Opptil 40% rabatt på Royal Caribbeans nye skip,
Symphony of the Seas

Nå er det opp til 40% rabatt på Royal Caribbeans nyeste skip, Symphony of the Seas, neste sommer. Igjen lanserer de verdens største cruiseskip og for de som vil seile med henne er det på høy tid å bestille nå, da tilgjengeligheten på populære datoer allerede er begrenset. Kombiner gjerne rabatt med «Venner-og familierabatt» på 10.000,- for selskap på 10 personer eller flere på samme seiling (les mer). Det er mulig å bestille cruise med start både i Barcelona og Roma neste sommer.

Symphony of the Seas, vil fra april til oktober vil seile 7 netters cruise fra Barcelona. Det er også mulig å booke 7 netter Roma-Roma, for de som heller foretrekker dette som avreisehavn.

Dette skipet er perfekt for familier og vennegrupper og tilbyr et bredt spekter av aktiviteter, underholdning og restauranter i de syv nabolagene ombord. Symphony of the Seas tilbyr også en rekke familielugarer og suiter som tar mer enn 4 personer.

Symphony of the Seas
Tonnasje: 230.000
Lengde: 362 m
Passasjerkapasitet: 5.494 (basert på 2 personer i hver lugar) – totalt 6.777 personer!
Mannskap: 2.175
Byggår: 2018
Registreringsland: Bahamas
Royal Caribbean gjør det igjen! Nå bygges verdens største cruiseskip: Symphony of the Seas.

Symphony of the Seas vil tilhøre Oasis-klassen sammen med Oasis of the Seas, Allure of the Seas og Harmony of the Seas. Skipets første seiling er i slutten av april 2018. Symphony of the Seas er en imponerende miks av av Royal Caribbeans populære og velkjente konsepter, og har i tillegg flere revolusjonerende nyheter.

Hva hun skal inneholde er fortsatt hemmelig, men er det en ting som er sikkert, så er det at det i kjent Royal Caribbean stil kommer til å bli storslagent.

Kampanje:
Opptil 40% rabatt på cruise med Symphony of the Seas i Europa 2018

Bestillingsperiode:
fram til 19. desember 2017

Avreise/skip:
Symphony of the Seas i Europa 2018

Lugarkategori
Alle

Regler og vilkår:
Rabatten gjelder på grunnprisen for alle personer i lugaren. Tilbudet kan kombineres med Venner-og familierabatt samt Crown & Anchor rabatt på balkong eller suiter, men ikke med andre rabatter og tilbud. Endring i eksisterende bestilling kan medføre at rabatten fjernes eller faller bort, så dobbeltsjekk alltid med oss når en bestilling skal endres.

 • Priseksempel
  Fra10 375
  • Pr. person i delt dbl. lugar
  • 7 netter cruise i Middelhavet
  • Symphony of the Seas
  • fra Roma (Civitavecchia)
  • 12. juli 2018
Klikk her for tilbud

Ring oss på  22 34 06 00
Fyll ut skjema nedenfor for tilbud på mail – vi skreddersyr alle tilbud etter ønske.
Symphony of the Seas
flowrider
rcl_sy_dazzles_1600x900px_1
rcl_sy_bionic_bar_1600x900px_2