Yvonne anbefaler
Chicago og Washington DC

Inspirasjon fra USA Spesialisten

 
Hver måned fremover presenterer vi anbefalinger fra våre konsulenter. Dette kan være alt fra roadtrips og rundreiser til destinasjoner, hotell, cruise og mye mer. På denne siden kan du kikke på månedens anbefaling som gjelder denne uken. Sjekk også menypunktet "Reisetips". Her vil det dukke opp litt av hvert i tiden fremover.
 
 
Vår senior reisekonsulent Yvonne anbefaler: Chicago og Washington DC
Musikk, shopping, arkitektur, verdensberømte minnesmerker og attraksjoner... opplev Chicago og Washington DC
.
Dette er et fleksibelt reiseforslag og vi skreddersyr ferien for deg.

Kontakt oss: info@usaspesialisten.no

Chicago og Washington DC 8 netter

fra 18.105
pr. person i dbl. rom
Abonnér på nyhetsbrev    Kontakt oss 22 34 06 00 
Pris inkluderer: Fly t/r Oslo, veil. skatter, utflukter, 4*hotell, fire netter i Chicago og fire netter i Washington DC.

Følgende sightseeing er inkludert: Hop On, Hop Off både i Chicago og Washington DC, inngangsbillett til 360 Chicago, "Bike the Sites" i Washington
Reiserute:
• SAS Oslo-Chicago, via København
• Fire netter på The James 4* i Chicago
• Fly fra Chicago til Washington DC
• Fire netter JW Marriott 4* i Washington DC
• Fly fra Washington DC til Oslo, via København
 
 
  Videoklippet åpner i et nytt vindu.
  Videoklippet åpner i et nytt vindu.
-Yvonnes program med tips og spennende informasjon

Chicago
Begynn gjerne besøket i Millennium Park ved siden av The Art Institute som alltid har flotte utstillinger. I parken finner du moderne kunst og spesielt The Silver Bean er et yndet fotoobjekt hvor skyskraperne speiler seg.
Byen er kjent for sine vakre skyskrapere og jeg anbefaler en båttur opplever elven som forteller mye av historien. Kom deg opp i høyden på Willis Tower (tidligere Sears Tower). På Skydeck på 103 etasje har de satt opp glassbokser på utsiden av bygningen. Dette er for de modige! John Hancock Center har bar og restaurant Signature Lounge på 95 etasje. På restauranten kan det lønne seg å bestille bord.

Lei gjerne en sykkel og besøk den flotte fontenen i Grant Park og du kan sykle langs sjøen opp til Navy Pier. Navy Pier er en fornøyelesespark i tillegg til et stort utvalg av restauranter. Er det fint vær er det fint å slappe av på bystrendene. North Michigan Avenue er kjent som the Magnificent Mile og nabolaget er kjent for de luksuriøse butikkene, lekre hotell og restauranter. Er du sportsinteressert kan du kanskje få med hjemmekamp med Chicago Bears, Bulls eller Blackhawks.

Det er enkelt å bli kjent med byen ved å ta hop on hop off med nordlig og sørlig rute, som for eksempel viser nabolaget hvor President Obama. Chicago er kjent for gangstere og på Untouchable Tours kan du få nærmere historie.  Det er enkelt å ta t-banen The Loop som går over gateplan istedenfor under jorden. Ut til flyplassen kommer du enkelt med lokaltog.
 
Wasington
Landets hovedstad ble grunnlagt i 1790 av George Washington, USA`s første president. I år 1800 holdt kongressen sitt første møte her, og i 1891 fikk byen status som hovedstad. Historie, kultur og administrasjon er det som særpreger byen mest. Det er en by helt uten skyskrapere. Byen har en mengde severdigheter. En ypperlig måte å oppleve Washington på, er å ta Old Town Trolley, som er en kombinasjon av sightseeing og transport.
 
Washington er et paradis for museumselskere! Her kan du gå på de fleste store museer gratis, disse er drevet av Smithsonian Institution. Georgetown er den gamle, men ”trendy” bydelen som tilbyr det meste innen shopping og restauranter. I sentrum finner du et yrende natteliv, nattklubber med alle musikkformer og muligheter til konserter, teater og ballett.
 
Bike the Sites
Hva med å prøve å se Washington på en annerledes og spennende måte? Du kan leie en mountain bike og sykle gjennom byen - med guide. Å sykle her er helt problemfritt på grunn av brede fortau og sykkelstier. I tillegg kommer du deg frem til steder hvor turistbussene ikke kommer frem. En mulighet er å sykle bak de mange monumentene og ned til sjøen og få et helt spesielt inntrykk av landets hovedstad.
 
Det Hvite Hus
Det hvite hus er den amerikanske presidentens embedsbolig.
 
US Capitol
Denne bygningen er et landemerke for Washington, og kjent over hele verden. Her finner du både Senatet og Representanthuset. Gratis 40 minutters turer starter hvert 15. minutt fra kl. 09.00 – 15.30 i perioden sep.-feb. og fra kl.09.00 – 19.30 i perioden mar. – aug. 
 

Inspirasjon fra USA Spesialisten

 

Inspirasjon fra USA SpesialistenTravelmarket Interactive