Janicke anbefaler:
Miami

Inspirasjon fra USA Spesialisten

 
Hver måned fremover presenterer vi anbefalinger fra våre konsulenter. Dette kan være alt fra roadtrips og rundreiser til destinasjoner, hotell, cruise og mye mer. På denne siden kan du kikke på månedens anbefaling. Sjekk også menypunktet "Reisetips". Her vil det dukke opp litt av hvert i tiden fremover.
 
 
Vi anbefaler: "Miami"
Opplev det beste av Miami;  – strender, kultur, nattelivet og herlig mat og drikke!
.
Dette er et fleksibelt reiseforslag og vi skreddersyr ferien for deg.

Kontakt oss: info@usaspesialisten.no

Miami  7 netter

fra 14.445
pr. person i dbl. rom
Abonnér på nyhetsbrev    Kontakt oss 22 34 06 00 
Pris inkluderer: Fly direkte til Fort Lauderdale t/r med Norwegian Economy Class, privat transport t/r flyplass – hotell, 7 netter i Miami 4* hotell, dagstur til Key West, Everglades sumpbåt tur inkludert Miami City Tour.
Priseksempel er august/september 2016 under Miami Spice

Ønsker du tilsvarende reiserute ved et senere tidspunkt kan vi sette sammen tilbud for deg!
 
  Videoklippet åpner i et nytt vindu.
  Videoklippet åpner i et nytt vindu.
-Janickes program med tips og spennende informasjon

Miami
Miami Beach har fantastiske strender, høy kjendisfaktor og enda høyere puls.
Miami var det første og mest kjente badestedet i Florida. Og bare så det er sagt: Det er South Beach som gjelder. Alle amerikanske kjendiser med respekt for seg selv sørger for å komme hit en gang i året for å sole seg i glansen av hverandre. Stranden er utrolig fin og nattelivet er intensivt og sofistikert. Pulsen er høy og på de hotteste stedene er kjendisfaktoren høy også. I butikkene i Lincoln Road Mall og langs Ocean Drive er det lett å la seg rive med.
 
I august og september hvert år arrangeres Miami Spice; en appetittvekkende restaurantpromotering av den aller beste av maten i Miami.
Under denne perioden vil hver av restaurantene som deltar i Miami Spice, tilby et tre-retters måltid med sine signaturretter laget av verdenskjente kokker til reduserte priser. Lunsj koster $23 og middag $39.
http://www.miamiandbeaches.com/things-to-do/dining/10-great-things-about-miami-spice
 
Under oppholdet i Miami har vi inkludert en dagstur til Key West. Her kjører dere over 42 broer og 32 øyer før dere når den sydligste byen i det kontinentale USA, Key West. Flere steder føles det som om dere kjører i vannet siden veien går i samme høyde som vannet. Underveis passerer dere typiske hus på påler, pelikaner som sitter på sine tre stubber i vannet og er dere heldig kan dere se en og annen alligator. Dere vil også se rester av jernbanesporene som en gang ble anlagt fra øy til øy. Jernbanen ble imidlertid ødelagt av en orkan i 1932.

Selve sentrum av Key West er ikke stort. Duval Street er hovedgaten på Key West og strekker seg fra Mallory Square, her man kan oppleve den berømte solnedgangen, til Southernmost Point i andre enden, det sydligste punktet i USA. Det er butikker på rad og rekke, små kunstgallerier, bakerier. Høner og haner spankulerer fritt rundt i området Mallory Square så ikke bli overrasket om du møter noen. De er vant til å bevege seg blant bilene og turistene og svært fotogene.

På Key West har vi inkludert en Trolley Tour, en hop-on/hop-off fullt fortellende tur med Trolley buss. Her vil dere lære om den fasinerende historien til Key West. Trolleyen stopper på alle høydepunktene, slik at du kan hoppe av, besøke severdighetene og deretter hoppe på igjen hele dagen lang.
 
I tillegg har vi inkludert en sightseeing tur av Miami hvor dere vil se alle de viktigste attraksjonene i Miami, inkludert skyskraperne i Miami sentrum, det historiske Art Deco-distriktet, og den sofistikerte South Beach District med sine mange «over the top» herskapshus. I tillegg er det også et stopp ved Little Havana før en spennende airboat tur rundt i Everglades National Park. Se opp for alligatorer og andre eksotiske skapninger.
.
 

Inspirasjon fra USA Spesialisten

 

Inspirasjon fra USA SpesialistenTravelmarket Interactive