Emilie anbefaler:
Vinterferie i Aspen
med stopp på Island og i Denver

Inspirasjon fra USA Spesialisten

 
Hver måned fremover presenterer vi anbefalinger fra våre konsulenter. Dette kan være alt fra roadtrips og rundreiser til destinasjoner, hotell, cruise og mye mer. På denne siden kan du kikke på månedens anbefaling. Sjekk også menypunktet "Reisetips". Her vil det dukke opp litt av hvert i tiden fremover.
 
 
Vår senior reisekonsulent Emilie anbefaler:
Vinterferie i Aspen med stopp på Island og i Denver.

Hva med vinterferien i USAs ski eldorado Aspen! I tillegg kan du nyte den blå lagune på Island og shopping i Denver.

Dette er et fleksibelt reiseforslag og har du andre ønsker, så er det ingen problem
– vi skreddersyr reisen for deg!

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!
Kontakt oss: info@usaspesialisten.no

Vinterferie i Aspen med stopp på Island og i Denver 13 netter

Pris fra 31.240
pr. person i dbl. rom | Dato: Februar 2017. Kontakt oss for andre reiseperioder
Abonnér på nyhetsbrev    Kontakt oss 22 34 06 00 

Pris inkluderer: Fly t/r Oslo, veil. skatter, 13 hotellnetter, leiebil i 7 dager, heiskort 5 dager.

Priseksempel gjelder reise i februar 2017.
Ønsker du tilsvarende reiserute ved et senere tidspunkt kan vi sette sammen tilbud for deg!
Denne turen er for deg som vil oppleve litt av hvert utenom turens høydepunkt skikjøring!. Ta med deg venner eller kjæreste eller til og med familien og opplev en liten smakebit av hva Island, den vakre storbyen Denver og intime og naturvakre Aspen.
Les omfattende beskrivelse av turen nedenfor.
 
 
  Videoklippet åpner i et nytt vindu.
Emilie anbefaler Aspen
  Videoklippet åpner i et nytt vindu.
Emilie anbefaler Aspen
-Emilies program med tips og spennende informasjon

Reykjavik, Island med 2 netter på Grand Hotel 4*
Første stopp på reisen er Island der du kan oppleve den blå lagune, Reykjavik og andre severdigheter som for eksempel The Golden Circle med Thingvellir, Gullfoss og geysirer.
- Vi kan legge til utflukter slik at du slipper å tenke på det når du ankommer.

Denver med 4 netter på The Curtis 4*
Neste stopp er Denver, byen er veldig hyggelig og lett å bli kjent med. Her er det bra shopping muligheter, «penga» får ben og gå på om du besøker Cherry Creek Shopping Center, her er det over 160 butikker og restauranter, med alt du kan tenke deg fra eksklusive merker til H&M. Andre ting som er verdt å få med seg er den fantastiske utendørs konsertscenen Red Rocks Amphitheatre. Flere shopping muligheter får du på 16th street Pedestrian Mall, som er en hyggelig gågate, med gratis shuttle buss som går fra den ene enden til den andre, som gjør det hele ganske enkelt og ta seg rundt.

Aspen med 7 netter på The Sky Hotel 4*.
Så til reisens høydepunkt, Aspen.
Her bor dere midt i den koselige lille byen Aspen midt mellom fjellene, for meg minnet den litt om en westernfilm. Folk er hyggelig og inkluderende, de som bor dere kommer fra alle steder i USA og ellers i verden. Du vil nok merke at du blir litt tungpusta i begynnelsen og det er ikke så rart da Aspen ligger 2400 meter over havet så husk å drikk mye vann. Aspen består av mange små koselige butikker og kafeer, men også eksklusive butikker som Prada og Ralph Lauren.

Heiskort for 5 dager er inkludert og kan brukes i en av de 4 forskjellige anleggene. Ønsker dere ikke å kjøre bil selv mellom fjellene er alle bussene i området gratis og du kan ta de til det fjellet du måtte ønske å tilbringe dagen på ski, her er det flust med bakker å velge mellom og noe for en hver smak. Alt er veldig god tilrettelagt for at du skal ha en flott skiferie. Du kan for eksempel levere inn skiene til oppbevaring og transport i enden av bakken og si hvilket fjell du skal utforske neste dag, så fraktes skiene dit for deg.

På kvelden er det flere flotte restauranter å besøke, liker du litt liv og røre kan jeg anbefale konsert på «Belly Up»!
For vennegjeng eller stor familie som vil på tur er det mange bra muligheter for å bo i leiligheter og hytter som har alt av fasiliteter og plass til alle.

Mitt prisforslag er for reise med 2 netter på Island, 4 netter i Denver og 7 netter i Aspen. Dette er kun et forslag og vi kan selvfølgelig legge det opp slik det passer best for deg. Du kjører selv bil mellom Denver og Aspen (3,5 timer), ønsker du å fly er det også en mulighet. 

Du kan ta med skiutstyr og ski selv, men det er muligheter for leie av både ski og yttertøy om du ikke skulle ønske å pakke med deg alt dette. Ønsker du å bli bedre på ski så kan jeg anbefale en dag eller flere med ski instruktør. Har du med deg unger er det skiskoler for alle aldre.
 
 

Inspirasjon fra USA Spesialisten

 

Inspirasjon fra USA SpesialistenTravelmarket Interactive