Inspirasjon og drømmereiser

Inspirasjon fra USA Spesialisten

USA Spesialisten har vært på kryss og tvers i USA. På disse sidene presenterer vi både erfaringer og drømmer som vi håper kan være til inspirasjon. Nye turer legges til forløpende. 

Alle forslagene er fleksible og kan fungere som utgangspunkt for din drømmeferie. Du bestemmer selv hvor lenge du skal være borte og hva ferien skal inneholde.

Priseksemplene inkluderer basis utgifter som fly, hotell etc. "Add ons" kommer i tillegg. Dette spesifiserer vi på produktsidene. Kontakt oss for informasjon og tilbud.

Vennligst velg fra menyen til venstre.
 
Motta nyhetsbrev fra USA Spesialisten Inspirasjon fra USA Spesialisten

Reisetips fra våre konsulenter

Inspirasjon fra USA Spesialisten


Her presenterer vi spennende reisetips som vi har plukket opp på veien. Følg med, her vil det dukke opp litt av hvert...!
 
 

Reisetips: New York
 
  Abonnér på nyhetsbrev    Kontakt oss 22 34 06 00 
   Emilies reisetips: Verdens beste maiskolber og et unikt museumsbesøk
Min favoritt i og noe jeg må gjøre hver gang jeg tar turen til The Big Apple er å spise verdens beste grillede maiskolber på Cafe Habana! En knøtt liten diner nede i koselige SoHo som tilbyr cubansk mat, og der i blant mexicansk grillet maiskolbe.
Har prøvd liknende andre steder i verden, men ingen slår denne. Her er det ofte kø for å få bord, men det er verdt det. Har du ikke tid til å vente kan du gå rundt hjørnet til stedes takaway utsalg og få det der også!

Få med deg litt historie mens du er i New York. På Tenement Museum, er det omvisning i en gammel bygård som ikke har blitt gjort noe med siden tiden da immigrantene der på midten av 1800 tallet. Her blir du vist rundt og får høre om livet til de forskjellige familiene som bodde der. Er ikke den ivrigste på museum, men dette var både spennende og interessant.

 
   Widars reisetips: Ishockey, øl og kyllingvinger
Hvis du skal på ishockey, sørg for at du sitter på riktig side av banen!
Siden det er tre perioder i hockey, vil hjemmelaget spille mot et mål to ganger, den siden kalles «Rangers shoot twice» og er mer populær og støyende, siden de riktig harde fansen alltid sitter der.
 
Hvis du er begeistret for øl og kyllingvinger...
Gå ikke glipp av et besøk på Down the hatch. Er det lørdag formiddag er det alltid tilbud, og deres wings kommer i fire styrkegrader. Tåler du det, bestill «Atomic Wings»  179 West 4th Street, mellom 6th og 7th Avenue.
 

Inspirasjon fra USA Spesialisten

 

Reisetips: New England
 
  Abonnér på nyhetsbrev    Kontakt oss 22 34 06 00 
   Widars reisetips: Prøv lokale delikatesser som Clam Chowder, østers og Lobster-TakeAway
Boston:
Hvis du er nysgjerrig på Boston’s berømte “Clam Chowder" den kremede fiskesuppen du får overallt…. Den aller, aller beste får du hos Walsrus & Carpenter inne i Faneuil Hall Marketplace. Bestill en kopp Clam Chowder og en Lobster Roll og sett deg på en av de 5 barkrakkene for å nyte. Skylles ned med Sam Adams! (se bilde!)
 
Martha’s Vineyard:
Hvis du besøker Cape Cod, ta fergen til Vineyard Haven fra Woods Hole ved Falmouth. Spaser ned hovedgaten og finn den gamle Tavernaen The Black Dog. Deres spesialiteter varierer med sesong , men et dusin østers er aldri galt!
 
Eller finn The Net Result hvor familien Larsen lager verdens beste Lobster-TakeAway! Ta med deg en kilo hummer, litt smeltet smør og en plastsmekke, ta av skoene og spis rykende fersk hummer med tærne i sanden…!
 
Travelmarket Interactive