Frids drømmereise:
En musikalsk rundreise

Inspirasjon fra USA Spesialisten


Frid, vår senior reisekonsulent, er en meget habil artist. Hun har blant annet deltatt i programmet The Voice. Hovedingrediensen i hennes drømmeferie er selvfølgelig musikk. I løpet av denne turen får du bl.a. oppleve hyggelige jazzklubber i New York, musikkbyen Austin - også kjent som "The Live Music Capital of the World" -, eksotiske New Orleans, blues i Chicago... og selvfølgelig Memphis og Nashville. Hele turen er krydret med personlige anbefalinger. God ferie!
 
 
En musikalsk rundreise 22 netter
fra 34.655 pr. person i dbl. rom

 
  Abonnér på nyhetsbrev    Kontakt oss 22 34 06 00 
Pris inkluderer: Fly t/r Oslo, veil. skatter, 22 netter på 3*, 4+* og 5* hotell, ni døgn med Full size leiebil (SUV med GPS).
Tillegg for utreise i høysesong.
Reiserute:  
New York - Fire netter på Grand Soho 5*
Nashville - Tre netter på Millenium Maxwell House 5*
Memphis - Tre netter Peabody Memphis 5*
Jackson - En natt på Hilton Garden Inn Downtown 3*
New Orleans - Fire netter på Mazarin 4*
Galveston - En natt på Candlewood Suites 3*
Austin - Tre netter på Radisson Hotel and Suites Downtown 4*
Chicago - Tre netter på The Palmer House Hilton 4*
   
Leiebil i ni dager fra Memphis, Tennessee til Austin, Texas

 
Spennende Add Ons
Det finnes mange utflukter man kan være med på underveis. Kontakt oss for priser og alternativer.
Frids drømmeferie - beskrivelse:
Fly til New York på en lørdag og bo i SoHo/Greenwich Village i 4 netter til onsdag. Da får jeg med meg festkveld med dans på lørdagskvelden, gospelgudstjeneste i Harlem søndag formiddag og jam-sessions søndag og mandag kveld på Village Underground med høy fare for at du ser en kjent sanger eller musiker i et av hjørnene eller til og med oppe på scenen jammende med husbandet og så jam på Cafe Wha? på tirsdagskveld med fantastisk spillesugent husband og nydelige vokalister.
 
Fly videre til Music City – Nashville. 3 netter i downtown Nashville. Vandre langs Broadway og få med seg country-stemningen. Konserter på Tootsies og Bluebird Cafe. Frokost på Nõshville.
 
Leie bil og kjøre ut av Nashville mot Memphis. Gjøre tidlig lunsjstopp på Loveless Cafe.
 
Memphis 3 netter i gåavstand til Beale Street. En dag på Graceland for å hilse på Kongen (for Elvis lever, som vi alle vet), Gibson Guitar Factory, Sun Studios og Memphis Rock n Soul museum må besøkes i tillegg til Beale Street.

Kjøre sørover mot New Orleans med en overnatting i Jackson med en selfdrive tour for å lære om borgerrettighetskampen i USA.
 
4 netter i New Orleans med hotell i French Quarter. Sette ned tempo til New Orleans-standard og traske rundt og oppleve musikken i Bourbon Street med de kjente konsertlokalene som f.eks. Preservation Hall, men også ta detour til Frenchman Street der de lokale reiser for å høre bra musikk. Få med en parade i Canal Street. Shoppe og spise deilig soul food og southern cooking i French Quarter, Canal Street og Decatur Street. Kanskje ta en spøkelses-tour – om jeg tør…

Kjøre vestover mot Austin og gjøre en overnatting langs stranden og boardwalken i Galveston.
 
3 netter i Austin, Texas, med hotell i Downtown-området. Austin kan by på musikk i alle sjangre så her må jeg bare sjekke utelivsguidene og få med meg noen supre konserter mens jeg er der. Topp musikklokaler er f.eks. Austin City Limits, Cactus Cafe, The Continental Club, Ginny’s Little Longhorn Saloon og The Hole in the Wall – for å nevne noen.
 
Fly opp til Chicago og ha 3 netter i The windy City hvor jeg bor nær Michigan Avenue (Magnificent Mile). Spise autentisk Chicago deep dish pizza på Lou Malnati’s. Så må man få med seg live musikk – Schubas for rock og indie, Blue Chicago for blues, Adrianna’s for hip hop eller Andy’s for jazz. Og om man tar et sent fly hjem på søndagen så når man kanskje en gospel-gudstjeneste før man drar også!
 

Turen er produsert av Frid, senior reisekonsulent hos USA Spesialisten.
Konktakt kundeservice for bestilling og info | Telefon 22 34 06 00
 

Travelmarket Interactive