Camillas drømmereise:
Las Vegas, LA og Hawaii

Inspirasjon fra USA Spesialisten


Dette er en usedvanlig flott ferie for deg som setter pris på imponerende naturopplevelser. Vi nevner helikoptersightseeing over Grand Canyon, døsig strandliv i Santa Monica, idylliske strender, vulkansk landskap og fargerik kultur på Hawaii... Reiseforslaget inkluderer leiebil og overnatting på behagelige 5* hotell. God ferie.
 
 
Las Vegas, LA og Hawaii 18 netter

fra 43.305 pr. pers i dbl. rom

 
  Abonnér på nyhetsbrev    Kontakt oss 22 34 06 00 
Pris inkluderer: Fly t/r Oslo, veil. skatter, 18 netter på 4+* og 5* hotell, 12 døgn med Full size leiebil (USV med GPS).
Tillegg for utreise i høysesong.
Reiserute:
Tre netter i Las Vegas på Cosmopolitan 5*
Fire netter på Loews Santa Monica Beach 5*, Santa Monica, LA
Fire netter Honua Kai Resort and Spa 4+*, Lahaina, Maui, Hawaii
Fire netter på Grand Hyatt Kauai Resort and Spa 5*, Kauai, Hawaii
Tre netter The Modern Honolulu 4+, Oahu, Hawaii
Leiebil i LA og på Hawaii.
 
Spennende Add Ons
I løpet av turen har Camilla også inkludert følgende:
• Helikoptersightseeing over Grand Ganyon "Grand Canyon West Rim,
  Drive and Fly,"
• Ishockeykamp med Los Angeles Kings
• Leie sykkel på Marina del Rey og Venice Beach
• Helikoptersightseeing på Hawaii
• Leid kajakk ved North Shore på Hawaii
• Guidet sykkeltur ned Haleakala på Maui

Kontakt oss for priser og flere alternativer.
Camillas drømmeferie - beskrivelse:
Jeg ville ikke leid bil i Las Vegas, men tatt en helikopterutflukt over Grand Canyon, for eksempel «Grand Canyon West rim, drive, fly, float». Her ville jeg også valgt å komme ut på Skywalk, som er et ekstratilbud på denne utflukten.
 
I Los Angeles ville jeg blant annet prøvd å være mellom oktober og juni for å få med meg en ishockeykamp mellom Los Angeles Kings og et annet lag. Må jo være kult! Ellers ville jeg  leid sykkel og syklet bortover mot marina del Rey, Venice beach osv. for å oppleve stemningen der.
 
På Hawaii ville jeg leid bil for å komme enklest rundt, men siden det er mange steder man ikke kommer frem på f.eks Kauai, så ville jeg tatt en helikoptertur her også for å semest mulig av øyen. Jeg ville også ha testet det mest kjente hiking-trailet nord på øyen, langs Na Pali coast, som starter der bilveien stopper. Det er totalt 11 miles, men det er flere flotte strender underveis hvor man kan stoppe.
Og til slutt ville jeg leid kajakk ved North Shore for å komme til de strendene hvor man kun kan komme til med båt/kajakk. Så får man stranden litt mer for seg selv, og slipper unna de største turistmassene.
 
På Maui kunne man blitt kjørt opp til toppen av Haleakala, Maui's sovende vulkan, og sett soloppgangen. Etterpå kan man bli med på guidet sykkeltur nedover igjen, veien kan minne litt om trollstigen, så det passer ikke for de med høydeskrekk
 

Turen er produsert av Camilla, reisekonsulent hos USA Spesialisten.
Konktakt kundeservice for bestilling og info | Telefon 22 34 06 00
 

Travelmarket Interactive