Annette anbefaler:
Boston, Chicago og Miami

Inspirasjon fra USA Spesialisten

 
Hver måned fremover presenterer vi anbefalinger fra våre konsulenter. Dette kan være alt fra roadtrips og rundreiser til destinasjoner, hotell, cruise og mye mer. På denne siden kan du kikke på månedens anbefaling som gjelder denne uken. Sjekk også menypunktet "Reisetips". Her vil det dukke opp litt av hvert i tiden fremover.
 
 
Vår senior reisekonsulent Annette anbefaler:
Boston, Chicago og Miami
Kombiner tre flotte storbyer med sightseeing, kultur og badeliv
.
Dette er et fleksibelt reiseforslag og vi skreddersyr ferien for deg.

Kontakt oss: info@usaspesialisten.no

Boston, Chicago og Miami 13 netter

fra 18.750
pr. person i dbl. rom
Abonnér på nyhetsbrev    Kontakt oss 22 34 06 00 
Pris inkluderer: Fly t/r Oslo, veil. skatter, 4*hotell, tre netter i Boston, fire netter i Chicago og seks netter i Miami.
Priseksempel gjelder reise i mai 2016.
Ønsker du tilsvarende reiserute ved et senere tidspunkt kan vi sette sammen tilbud for deg!
Reiserute:
• British Airways Oslo-Boston via London
• Tre netter Boston Copley Square Hotel
• Fly fra Boston til Chicago
• Fire netter Chicago Palmer House Hilton
• Fly fra Chicago til Miami
• Seks netter Miami  Casa Claridge
• Fly fra Miami til Oslo via London
 
 
  Videoklippet åpner i et nytt vindu.
  Videoklippet åpner i et nytt vindu.
-Annettes program med tips og spennende informasjon

Boston
Bli kjent med nærområdet Back Bay ved hotellet. Koselige Newbury Street med mange brownstone hus og kuriose butikker. Boylston med Skywalk Observatatory og flott utsikt over Boston, havneområdet og øyene utover mot Cape Cod. I etasjen over er det restaurant og du kan få samme utsikt med en drink i baren. På Boylston er det bra med shopping. I området rundt parken Boston Common ligger den berømte baren fra Cheers (innvendig ble filmet i studio) og litt høyere oppe gaten imponerende Massachusetts State House med sin gyldne kuppel. Området rundt State House finner du Beacon Hill. Et flott historisk område med brostensgater og opplyst med gasslamper. Spesielt flott stemning om kvelden når man kan se inn i vakre hjem. 
Boston har masse historie og man kan følge Boston Freedom Trail som er markert som en rød løype gjennom byen. Denne tar deg forbi de viktigste stedene i Boston med blant annet Old South Meeting House, Old State House Boston, Massacre Site og Faneuil Hall. 
Spis chowder på Oyster House og få med deg liv og røre på en av de mange irske pubene med levende musikk. De italienske restaurantene er samlet i North End og i Quincy          Hall finner du en mathall med stort utvalg. Er du interessert i øl er en omvisning på bryggeriet Sam Adams å anbefale.
Boston er kjent for de mange store universitetene og besøk gjerne campus på Harvard i koselige Cambridge.
Du kan velge å bli med på sightseeing bus f eks Old Town Trolley Tours of Boston, hvor det er muligheter å hoppe av og på. Men det er også enkelt å ta tbane eller trikk. Det går trikk t/r flyplassen.

Chicago
Begynn gjerne besøket i Millennium Park ved siden av The Art Institute som alltid har flotte utstillinger. I parken finner du moderne kunst og spesielt The Silver Bean er et yndet fotoobjekt hvor skyskraperne speiler seg.
Byen er kjent for sine vakre skyskrapere og jeg anbefaler en båttur opplever elven som forteller mye av historien. Kom deg opp i høyden på Willis Tower (tidligere Sears Tower). På Skydeck på 103 etasje har de satt opp glassbokser på utsiden av bygningen. Dette er for de modige! John Hancock Center har bar og restaurant Signature Lounge på 95 etasje. På restauranten kan det lønne seg å bestille bord. 
Lei gjerne en sykkel og besøk den flotte fontenen i Grant Park og du kan sykle langs sjøen opp til Navy Pier. Navy Pier er en fornøyelesespark i tillegg til et stort utvalg av restauranter. Er det fint vær er det fint å slappe av på bystrendene. North Michigan Avenue er kjent som the Magnificent Mile og nabolaget er kjent for de luksuriøse butikkene, lekre hotell og restauranter. Er du sportsinteressert kan du kanskje få med hjemmekamp med Chicago Bears, Bulls eller Blackhawks. 
Det er enkelt å bli kjent med byen ved å ta hop on hop off med nordlig og sørlig rute, som for eksempel viser nabolaget hvor President Obama. Chicago er kjent for gangstere og på Untouchable Tours kan du få nærmere historie.  Det er enkelt å ta t-banen The Loop som går over gateplan istedenfor under jorden. Ut til flyplassen kommer du enkelt med lokaltog.

Miami
Besøk berømte South Beach med vakre Art Deco arkitektur, flotte restauranter og barer, hippe nattklubber og stort utvalg av butikker. Ocean Drive Dette er den mest kjente gaten i Miami med stranden på motsatt side. Dette er et perfekt sted for å sette på en fortausrestaurant og se på folkelivet. En av de mest kjente er døgnåpne News Cafe. Dette var stamstedet til Versace (det velkjente Versace Mansion ligger et lite steinkast unna). Litt lenger nord finner du Lincoln Road, en gågate som ligger mellom 16 og 17 gate. Her er det et stort utvalg av cafèer , restauranter og butikker. Anbefaler Vintage butikken Fly Boutique, som er som et lite skattekammer. Stikk gjerne innom et av de kjente hotellene og ta en drink i baren eller ved bassenget, for eksempel designhotellet Delano.
 
I luksuriøse Coral Gables finner du eksklusive butikker langs Miracle Mile. Besøk the Venetian Pool, et offentlig utendørs bad som ble bygget i 1924 og det fasjonable og historiske Biltmore Hotel fra 1925.
Du bør også ta en tur innom den cubanske bydelen Little Havanna. Se eldre menn spiller domino på gatehjørnene, kjenn duften av autentiske, cubanske kaffehus og du kan få rullet en ekte cubansk sigar. 
 

Inspirasjon fra USA Spesialisten

 

Inspirasjon fra USA SpesialistenTravelmarket Interactive