Colors of New England

Colors of New England:

Besøk 4 stater på denne 10 dager / 9 netters rundturen med buss. Den tar deg med på en historisk reise på noen av USAs kjente landemerker. Besøk blant annet Cape Cod og de majestetiske White Mountains og Green Mountains.


 

                                                  


Pris inkluderer

• Transport og guide: Deluxe buss med air-condition og toalett ombord. Reiseleder med på hele turen.

• Overnatting: Hotell

• Sightseeing: I følge program
Rundreise med buss i USA. Colors of
      New England
Colors of New England
Tur/retur Boston via Cape Cod, Connecticut Rivver Valley, Rutland, White Mountains og Portland.

• Varighet: 10 dager/ 9 netter

• Pris fra Kr 13.500 pr. pers i dbl. rom


• Singelrom fra kr. 15 850,- 

• Flybilletter kommer i tillegg – priser er fra kr. 6500,- per person.  

Kontakt oss for bestilling og info
Bestill
      rundreise med buss i USA hos USA Spesialisten
Motta nyhetsbrev fra USA Spesialisten

Rundreise: 10 dagers program

 
Dag 1: BOSTON ankomst
Velkommen til Boston. Ved ankomst på Logan International flyplass så er det transfer på egenhånd til hotellet.  USA spesialisten kan også hjelpe deg med å forhåndsbestille transfer mot tillegg.  
På hotellet vil dere i løpet av kvelden ha et velkomstmøte med den lokale, engelskspråklige guiden hvor en vil gå igjennom turen, og bli mer kjent de andre deltakerne. 

 
 
Dag 2: BOSTON - SALEM - KENNEBUNKPORT – PORTLAND
Da er turen i gang. Langs ruten nord for Boston ligger nesten fire århundrer med historie samt noen av østkystens fineste strender.
Dagen første stopp er i Salem. Stedet er kjent for de beryktede hekse jaktene på 1700-tallet og det er også fødestedet til den amerikanske romanforfatteren Nathaniel Hawthorne.  
Turen fortsetter langs kysten -  og her er kjører en forbi Cape Neddick "Nubble" fyr, det mest fotograferte fyret i Amerika.
 
Deretter fortsetter turen gjennom Portsmouth, det historiske området i New Hampshire kjent for sitt blomstrende fiskeområde og historiske bygninger. Neste stopp vil være Kennebunkport som er et kjent feriested for fremtredende politikere, inkludert den 41. amerikanske presidenten George Herbert Walker Bush. 
Fra Kennebunkport går turen videre til Portland, Maine største by og her finnes statens eldste fyrtårn. 
 
 
Dag 3 PORTLAND - BAR HARBOR
Kjøreturen nordøst på rute 1 fra Portland til Bar Harbor en koselig tur. Utenfor vinduet ser du statens kuperte kystlinje og steinete strender og flott utsikt utover Atlanterhavet. Her passerer en i gjennom sjarmerende landsbyer før en ankommer den lille byen Bar Harbor.
 
Kjent for sin fantastiske skjønnhet, har Bar Harbor en atmosfære og karakter og ikke minst den berømte Maine hummer. I kveld kan du bli med på en tradisjonell hummer middag (valgfritt). Mot tillegg i prisen. 
 
 
Dag 4  BAR HARBOR - WHITE MOUNTAINS
Turen i dag tar deg innover i landet mot den spektakulære naturen i de hvite fjellene, "New England-taket", hvis landskap er nydelig med pittoreske byer og landsbyer og historiske steder. Underveis har en fantastisk utsikt av uberørt natur. 
 
 
Dag 5  - WHITE MOUNTAINS - STOWE - GREEN MOUNTAINS
I dag, krysser vi de hvite fjellene, White Mountains, som deler statene New Hampshire og Vermont og videre til Stowe, en 200 år gammel landsby som ligger ved siden av Vermonts høyeste topp, majestetiske Mt. Mansfield. 
Turen fortsetter gjennom Burlington på Lake Champlain med fantastisk utsikt over åpne enger, landbruksområder og skoger til Vermont's Green Mountains. Med sine tette skoger er de grønne fjellene hjem for bjørn, elg, villkalkun og hjort.
 
 
Dag 6 GREEN MOUNTAINS - NEWPORT
Når du nå forlater Vermont, reiser bussen videre inn i USAs minste stat, Rhode Island. 
Kjent for sitt spektakulære kystlandskap og arkitektur så er Newport en liten perle i New England. Ingen steder er Newports skjønnhet mer tydelig enn på Cliff Walk.
Her finner en de berømte Gilded Age- Herskapshusene som en gang var sommerens feriested for sosiale familier som Astor og Vanderbilt. Besøk et av disse overdådige herskapshusene for et glimt inn i den overdådige livsstilen. 
I kveld inviteres dere til en klassisk New England Clam Bake middag(valgfritt) mot tillegg i prisen.

 
 
Dag 7 NEWPORT - CAPE COD
Fra rikdom i Newport fortsetter bussen til uberørte og skjønne Cape Cod hvor det er pittoreske strender med høye sanddyner, uendelig hav, fyr som stiger opp langs kysten, og nydelige solnedganger.    
 
 
Dag 8  CAPE COD - MARTHAS VINEYARD - CAPE COD
Dagen starter med en kort 45 minutters fergetur fra Cape Cod til Martha's Vineyard, juvelen i New England. Spredt over 100 kvadratkilometer er seks byer, hver med sin egen stolte historie og unike karakter, med sjarmerende «pepperkakehytter», fiskerlandsbyer, fem majestetiske fyrtårn og nasjonens eldste operasjonelle karusell. 
Du kan i løpet av dagen, utforske kilometer av uberørte strender, dramatiske leireklipper, landlige landskap og pittoreske vannveier så finner en ut at Martha's Vineyard er mer enn bare hummer og muslinger.
 

Dag 9  CAPE COD - PLYMOUTH - BOSTON
 
I dag begynner dagen med besøk til Plymouth, byen der engelske kolonister først bosatte seg i New England. Se Plymouth Rock, der passasjerene til Mayflower først satte foten i "the New World", utsikt over Plymouth Harbor og Mayflower II, en kopi av den opprinnelige Mayflower (billetter til å gå ombord er ikke inkludert).
Resten av dagen tilbake i Boston kan du ta en spasertur til Boston Common, King's Chapel, Boston Massacre-området, og besøk mange av byens puber og tavernaer. Nyt lunsj på en av Boston mange restauranter hvor du kan prøve en dampende varm kopp med tradisjonell New England Clam Chowder (valgfritt). Da er det også tid til å utforske Quincy Market, Bostons første markedsplass fra 1800-tallet, hvor det også finnes kafeer og butikker. 
 

Dag 10: Hjemmreise
 
På tide å si adjø, turen går nå til flyplassen på egen hånd. Om du da ikke vil utvide ferien med opphold i USA. 
 
Travelmarket Interactive