Solferier i Cancun og på Riviera Maya i Mexico

Solferie i Mexico, Yucatan

  Eksempler:  
Solferie i Cancun The Westin Resort and Spa 5*
All Inclusive: Cancun Crown Paradise Club 5*
Solferie Playa del Carmen Pure Mareazul Riviera Maya 5*
All Inclusive: Playa del Carmen The Royal Haciendas 5*


Opplev de vakre strendene på Costa Maya og Yukatan-halvøya. Her kan man kombinere deilige dager i solen med Maya-kultur, unike naturopplevelser, shopping til gode priser og utsøkt sjømat. Dette er også et eldorado for alle med sans for dykking og snorkling. Her presenterer vi noen alternativer i Cancun og Playa del Carmen. Kontakt oss for flere alternativer. Vi skreddersyr ferien for deg.

Solferie i Cancun

Solferie i Cancun | Westin Resort & Spa 5*
10 netter fra 17.540 pr. pers. i dbl. rom. Pris inkluderer fly t/r Oslo, veil. skatter og 5* hotell
  Abonnér på nyhetsbrev    Kontakt oss 22 34 06 00 
Cancun... en drømmedestinasjon.
Ti deilige dager i Cancun på det meget komfortable hotellet Westin Resort & Spa. Herfra kan dere dra på utflukter til Mayaruiner, oppleve naturparker og svømme med delfine, utforske "cenoter" - vakre, underjordiske brønner, dra på utflukter til lokal markeder, dykke og snorkle... og slappe av. Hotellet ligger ved den berømte hotellstranden i Cancun
  .
  Videoklippet åpner i et nytt vindu.

Solferie i Cancun | All Inclusive Crown Paradise 5*
10 netter fra 16.680 pr. pers. i dbl. rom. Pris inkluderer fly t/r Oslo, veil. skatter og 5* All Inclusive hotell
  Abonnér på nyhetsbrev    Kontakt oss 22 34 06 00 
Crown Paradise Club 5*, Cancun
The Crown Paradise Club, Cancun er et flott fem-stjerners All-Inclusive hotell med beliggenhet på stranden. Hotellet har bl.a. fire svømmebasseng, tennis- og basketbane, minigolf, aktivitetsprogram for barn, full service spa, syv restauranter og syv barer m.m.
  .
  Videoklippet åpner i et nytt vindu.

Solferie på Playa del Carmen

Solferie på Playa del Carmen | Pure Mareazul Riviera Maya 5*
10 netter fra 15.200 pr. pers. i dbl. rom. Pris inkluderer fly t/r Oslo, veil. skatter 5*hotell
  Abonnér på nyhetsbrev    Kontakt oss 22 34 06 00 
Pure Mareazul Riviera Maya 5*, Playa del Carmen er et meget behagelig fem-stjerners All-Suites hotell, beliggende ved en 200 meter lang semi-privat strand. Hotellet har bl.a. bassenge for både voksne og barn, jacuzzi, lekeområde for barn, Zen botanisk hage med maya skulpturer, beach club med vannsport, tennisbaner, helsestudio, spa, gratis WiFi i lobbyområdet, snackbar, beach club,  m.m
  .
  .

Solferie på Playa del Carmen | All Inclusive Royal Haciendas 5*
10 netter fra 20.795 pr. pers. i dbl. rom. Pris inkluderer fly t/r Oslo, veil. skatter og 5* All Inclusive hotell
  Abonnér på nyhetsbrev    Kontakt oss 22 34 06 00 
The Royal Haciendas 5*, Playa del Carmen er et flott All-Suites hotell, beliggende ved stranden på Riviera Maya, ca 10 minutter fra Costa Maya. Her finner man et bredt spekter av tilbud både for voksne og barn.
  .
  Videoklippet åpner i et nytt vindu.


Solferie på Playa del Carmen | All Inclusive

Gran Porto Real Resort 4*
2 uker fra 23.500 pr. pers. i dbl. rom. Pris inkluderer fly t/r Oslo, veil. skatter og 4*

All Inclusive hotell, transfer t/r flyplass til hotell
  Abonnér på nyhetsbrev    Kontakt oss 22 34 06 00 
Den hyggelige byen Playa del Carmen var opprinnelig en liten fiskerlandsby som med tiden har vokst seg til å bli ett av de største turiststedene på Yucatán-halvøya. Til tross for dette, hviler det fortsatt en gammeldags sjarm og hyggelig atmosfære over byens gater og torg. 

Stranden i Playa der Carmen er i verdensklasse – flere kilometer lang med kritthvit sand og turkisblått vann. Her kan du tilbringe mange dager med herlig sol og bad!
Besøk hovedgaten i Playa del Carmen- Playa del Carmen er bygd opp rundt hovedgaten 5th Avenue. Her finnes mengder av salgsboder, butikker, internasjonale restauranter og barer. Om kvelden er det hyggelig å rusle rundt i hovedgaten, shoppe litt eller slå seg ned på en av restaurantene. Noen kvartaler unna finner du små, lokale restauranter som serverer meksikansk mat som fajitas, tacos og guacamole. Avslutt gjerne kvelden med en forfriskende mojito. 
  
Det er også flotte utflukter her om en vil finne på noe annet.  Dette kan en bestille på hotellet eller hos oss før dere reiser. 


Gran Porto Real Resort & Spa​ 4*, Playa del Carmen

Med et opphold på Gran Porto Real Resort & Spa All Inclusive vil du være sentralt i Playa del Carmen, rundt hjørnet fra Pier Navega og kun minutter fra Mamitas strandklubb. Dette resort-hotellet med alt inkludert ligger rett i nærheten av Nuestra Senora del Carmen katolske kirke og Playa del Carmen hovedstrand.

Føl deg som hjemme i et av de 287 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar og DVD-spiller. Med gratis trådløs internettilgang på rommet holder du deg oppkoblet, og med kabel-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Badene har dusj, kostnadsfrie toalettartikler, og hårføner. Rommet har telefon med direkte oppringning, samt safe og gratis aviser.
Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Etter et bad i et av stedets 2 utendørs svømmebasseng kan du slappe av på den private stranden. Dette resort-hotellet har dessuten gratis trådløs Internett-tilgang, barnepass / aktiviteter for barn og barnepass.

Dette resort-hotellet har alt inkludert. 
  .
 

Informasjon om reiseforlag på USA Spesialistens hjemmesider.

Alle våre reiseforslag er fleksible. Priser og varighet er eksempler på hva vi kan tilby. Reiseforslagene er ikke påmeldingsturer med et bestemt antall plasser. Dette betyr at vi ikke kan garantere oppgitt pris i den perioden du ønsker å reise. Du har imidlertid frihet til å oppgradere, forlenge reisen og eventuelt kombinere ferien med flere destinasjoner.

Prisene har utgangspunkt i billigste periode.Travelmarket Interactive