Våre medarbeidere


USA Spesialisten er Norges største på reiser til USA!
Firmaet har eksistert i snart 30 år!
Vi er spesialisert på reiser til USA, Karibien, cruise i Karibien og Middelhavet.

Vår styrke er vår høye kompetanse og vår utmerket service, sammen med gode partnere i USA.

Vi reiser mye og tester ut våre produkter for å kunne mest mulig om selve reisen, bosteder, leiebiler, cruisereiser, og lignende. På den måten kan vi gi våre kunder de beste anbefalinger som igjen gir den beste ferien.

Vi er spesialister på å skreddersy reiser etter dine ønsker og drømmer!

Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat.
 

info@usaspesialisten.no   |   22 34 06 00

June Arlen Eggesbø Lundeby | Eier og daglig leder
  .
Jeg har jobbet i reiseliv siden jeg var 18 år. Jeg kommer fra Sunnmøre, en liten kommune, som heter Herøy – som ligger på en øy ut i havgapet.

Jeg er 45 år, gift og har to små viltre tvilling jenter på 3 år.
I USA Spesialisten har jeg vært siden 2001 og etter hvert også blitt eier.
Jeg stortrives i denne bransjen, og favoritt landet er selvsagt USA.

Jeg har uendelig mye mer å oppleve i dette fargerike og spennende landet, men en favoritt er nok å cruise i Karibien og ikke minst noen late dager på Key West. Men man kommer ikke utenom New York, dette er en by jeg aldri blir lei av!
 
 
Frid Brune Nordheim| Senior reisekonsulent
  .
Jeg er 42 år og har jobbet i reiseliv siden 1999.
Utenom jobb er jeg kone og mor til 2 jenter. Jeg er også sanger og jobber utøvende med dette i forskjellige band når jeg ikke er på jobb hos USA Spesialisten.

Jeg liker veldig godt ferier hvor jeg kan blande by-opplevelser, gjerne med musikk involvert, med strand og avslapping.

Neste drømmetur med mannen må bli New York og så cruise med Celebrity eller kanskje til og med Seadream.
Neste drømmetur med familien må bli San Francisco og så videre over til Hawaii.
Neste drømmetur med venninnegjengen må bli musikk-roadtrip med New York, Nashville, Memphis, Jackson, New Orleans, Austin og Chicago.
 

Emilie Seines| Senior reisekonsulent
  .
Jeg er har jobbet i USA Spesialisten siden 2007 og i reiseliv siden 2005. Før det var jeg ute og reiste i en periode over to år og fikk opplevd mye av forskjellige steder i verden som backpacker.

Jeg har alltid elsket å reise. Som 20-åring dro jeg til USA og bodde i Boston 1 år, og har siden reist mye til USA, men har enda ikke sett hele dette fantastiske varierte og spennende landet.

På reise er jeg opptatt av å oppleve mest mulig som severdigheter, lokalbefolkningen, å spise god mat, en fin strand med mulighet for snorkling eller dykking er ikke feil.

Høsten 2015 dro jeg alene på tur rundt i Sør-Amerika i 3 måneder og det er meg en glede å nå også kunne tilby våre kunder turer til Sør-Amerika.

 

Linda Schei | Senior reise- og cruisekonsulent
  .
Jeg har jobbet i reiselivsbransjen siden 1997 der jeg startet som reiseleder for Saga Solreiser.
Etter det så har jeg jobbet i  Feriebutikken, Berg Hansen, Ving, Transhotel, Cruise.no og tilslutt USA Spesialisten hvor jeg har vært siden  2011.

Helt siden jeg var liten så har jeg alltid likt å reise og andre språk, så valget var enkelt på hvilken retning jeg skulle gå når det kom til yrke.

Når det gjelder ferie og favoritt reisemål – så er de mange. Om vinteren liker jeg ski – både i Norge, Alpene, men også i USA. Ellers digger jeg sol og bad, helst da i kombinasjon med cruise. Cruise er bare helt fantastisk – våkne opp til ny destinasjon nesten hver dag, du har muligheten til å spise masse deilig mat og sist men ikke minst – er noen som rydder og rer opp senga for deg. USA og cruise kan anbefales.
 
 
Annette Yssen | Senior reisekonsulent
  .
Jeg er den eldste selgeren på kontoret. Etter at jeg jobbet i reisebyrå på Manhattan 1997-1999, har jeg solgt USA i Oslo.

Har vært heldig og reist mye i USA gjennom jobb. I tillegg har jeg vært på flere bilferier i USA, selv om jeg fremdeles ikke har førerkort. Så alt er mulig!
 

Yvonne Hegestad | Senior reisekonsulent
  .
Jeg har jobbet i reiseliv i ca. 20 år, mange år i av de i samme reisebyrå, mens her i USA Spesialisten har jeg vært i litt over 1 år.

Jeg har reist en del i USA men har veldig mye igjen og elsker USA som ferieland. På korte turer så er det gøy med storbyer, alt fra København – New York. Mens på de lengre turene vil jeg aller helst bo ved en flott strand, og slappe av på en solseng med en god bok.
 
 
Widar Jensen | Senior reisekonsulent & produksjon
  .
Reiste til USA første gang i 1982, ble umiddelbart hektet og har solgt og markedsført dette fantastiske ferielandet siden.  Gjennom mer enn 150 reiser disse 35 årene har jeg besøkt 45 stater, og regner med å kunne inkludere de siste 5 i løpet av kort tid!

Mitt favorittreisemål er Boston og New England – sport, historie, kultur og hummer! Jeg er også interessert i den amerikanske borgerkrigen, så Pennsylvania, Virginia og West Virginia har gitt mange flotte opplevelser, og Midtvesten, «The Real America» er fult av overraskelser og interessante ting hvis man liker historie.

Og til slutt, alle bør en gang besøke San Francisco og sykle over Golden Gate!

(Bilde: Widar sammen med sin sønn og datter under rundreise i Alaska i 2015).

Ivar Fernandez Jensen | Salgsdirektør Eventful / USA Spesialisten
  .
Jeg kom inn i reiselivsbransjen i 2007 etter fullført bachelor i reiseliv, og Master i Management in Event Management fra UTS i Sydney.
Da startet jeg som gruppekoordinator på Royal Caribbean Cruiselines' nordiske hovedkontor på Lilleaker. Etter dette har jeg vært innom SeaDream Yacht Club, og har drevet et byråkontor.

Man kan vel si at jeg er relativt miljøskadet når det kommer til cruise. Hver anledning jeg har, tilbringes på et cruiseskip.
Jeg reiser ofte som reiseleder på våre egne skreddersydde cruiseturer med grupper. Rollen som reiseleder gir meg utrolig mye og jeg er så heldig å møte mange spennede mennesker.

Jeg kommer fra en liten øy ved innseilingen til Nordkapp i Finnmark, og helt siden barndommen har disse fantastiske skipene fasinert meg. En dag skulle jeg om bord, og nå har det blitt nesten 50 cruise rundt om i verden.

Å skulle nevne ett bestemt favorittreisemål er nesten umulig. Alle steder har en særegenhet ved seg om man reiser med åpne øyne, men jeg vil trekke frem Cuba som et av de mest spesielle og unike stedene jeg har vært.
Australia er et utrolig spennende kontinent som virkelig har mye å by på.
Av cruisedestinasjoner må jeg trekke frem Asia. Denne verdensdelen er relativt uoppdaget for oss nordmenn som cruisemarked enda, og her står virkelig de store kulturopplevelsene i kø, samtidig som du kan få sol og bad.
 
 
Camilla Henriette Melbye | Prosjektleder Eventful / USA Spesialisten
  .
Jeg begynte å jobbe i reiselivet i 2010, etter fullført bachelor i reiselivsledelse på Hotellhøyskolen i Stavanger. Det startet i Tur-retur reiser, før jeg kom inn i varmen hos USA Spesialisten i 2012, og nå jobber jeg hovedsakelig med ulike gruppereiser i datterselskapet Eventful.

Jeg er 29 år gammel og oppvokst i Oslo.
I 2007 reiste jeg på backpackertur til Asia i 5 måneder, hvor jeg virkelig fikk smaken på reiselivet, og dette var nok hovedgrunnen til mitt valg av studieretning.
I løpet av studiet bodde jeg et halvt år som utvekslingsstudent i fantastiske Barcelona, det perfekte utgangspunkt for storby, strand og cruiseferie.

Det har siden blitt mye reising, både privat og gjennom jobb og jo mer jeg opplever, jo mer nysgjerrig blir jeg på resten av verden. USA f.eks blir man aldri ferdig med å utforske.
På mine reiselederturer med firmaer, andre grupper og påmeldingsturer får jeg møtt masse fine mennesker og sett utrolig mye flott.

Mine neste drømmereisemål må være aktivitetsferie på Hawaii, Canada på skiferie eller roadtrip i California.
 
Travelmarket Interactive