Opplev USA med USA Spesialisten

USA Spesialisten har lang erfaring og høy kompetanse på reiser til USA. Dette landet er veldig stort og byr på uendelige muligheter og drømmer for alle og enhver.

Familieferie i Florida og California inkludert Las Vegas er veldig populært. Alt fra rundreiser for flest mulige opplevelser til f.eks. feriehus til Orlando kombinert med cruise i Karibien.

Hawaii er et sted nordmenn virkelig har begynt å få øynene opp for og det blir mer og mer populært å kombinere California med en eller flere av øyene på Hawaii.

Roadtrips/rundreiser er noe flere og flere ønsker, gjerne inkludert besøk i nasjonalparker, opphold på en ranch og som avslutning så ender man opp ett sted med en flott strand og noen late dager i solen.

Og man kommer ikke utenom storbyer, f.eks. New York som er annerledes enn alt annet. Ofte kombineres New York med andre destinasjoner, man stopper noen dager på utreisen eller hjemreisen i New York på vei til/fra Miami, LA, Karibien, osv. Men der er mange andre byer som er verd ett besøk, i kategori «storby»: Chicago, Minneapolis med ett av verdens største shoppingsenter, Washington DC, Boston, Memphis, Nashville, New Orleans, og mange, mange flere.

Vi ønsker å hjelpe deg med å finne din beste løsning og skreddersy din ferie.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat!
Vennligst velg fra menyen til venstre..
 
Motta nyhetsbrev fra USA Spesialisten Ferier i USA
Travelmarket Interactive