Orlandos største temaparker

Inspirasjon fra USA Spesialisten

 
Orlando har tre store temaparker:

Info og billettbestilling - SeaWorld Adventure Parks
SeaWorld Orlando, Discovery Cove, Busch Gardens Africa, Tampa Bay. Aquatica Water park

Info og billettbestilling - Universal Orlando Parks and Resorts
Universal Studios Theme Park og Universal’s Island of Adventure Theme Park

Info og billettbestilling - Walt Disney World
Magic Kingdom Park, Disney Hollywood Studios, EPCOT, Disney’s Animal Kingdom Theme Park.
 


Normal åpningstid for parkene er 0900-1900, men dette varierer med park og sesong. 
Aldersgrensen for barn er 3-9 år, så 10 åringer må løse voksen billett.

I eksklusive Discovery Cove slippes det bare inn ca 1000 personer pr dag. Prisene på billettene ligger en del høyere, men så er da også det meste inkludert; Frokost og Varm lunch, drikke hele dagen, garderobe, solstoler, håndkle og solkrem, alle vann sklier, snorkling, surfing og en egen halvtime i vannet med delfiner! I tillegg er inngangsbillett til SeaWorld og Aquatica inkludert!

Det finnes et mangfold av tilbud og kombinasjonsmuligheter. Anheuser-Busch Adventure Parks og Universal samarbeider om flere typer billetter, mens Walt Disney World tilbyr diverse” Magic Your Way Park Hopper Tickets”. Vi kan tilby de fleste typer billetter fra Norge, og noen av dem er ikke tilgjengelige i Florida.


Tips for å unngå for store køer i parkene under høysesong:
- Vær i parkene senest 08.45 på morgenen.
- Ta en pause midt på dagen og kom tilbake senere på ettermiddagen.
- Benytt Disney’s ”Fast Pass” (gratis) og Universal Express Plus Pass”. Da er gjenomsnittlig køtid bare syv til ti minutter.

 
 

SeaWorld Orlando

SeaWorld Orlando Discovery Cove  Busch Gardens Africa, Tampa Bay  Aquatica Water Park
 
Abonnér på nyhetsbrev   BESTILL PARKBILLETTER | 22 34 06 00 

SeaWorld Orlando
Muligens den parken i Orlando som passer best for både barn og voksne med stor nærkontakt mellom havets skapninger og mennesker. Her finner du de populære “rides” “Journey to Atlantis”, «Manta» og “Kraken”. Snart kommer den nye berg-og-dalbanen – den hai-inspirerte «MAKO» Et show du må få med deg er” Blue Horizons” og kveldsshowet” Mistify” er også en opplevelse. Snart vil det mangeårige og tradisjonelle” Believe” med spekkhuggeren” Shamu” bli byttet ut med det nye og interaktive «Orca Encounter» .

Discovery Cove
Her kan du svømme med delfiner og” stingrays” og snorkle over et stort kunstig rev. Dette er Orlandos mest eksklusive park som bare slipper inn ca.1000 gjester per dag. Billetter til denne parken må forhåndsbestilles i god tid

Busch Gardens Africa, Tampa Bay
En rekke fasinerende attraksjoner basert på eksotiske møter med det Afrikanske kontinent, en blanding av en dyrepark og fornøyelsespark med avanserte berg og dalbaner.  Du blir” soaking wet” på” Congo River Rapids” og” Tanganyika Tidal Wave”, men vil tørke opp på” Kumba”, Montu” eller” Cheeta Hunt”. Høydepunktet er imidlertid” SheiKra”, ”America’s only dive coaster” som har et fall på 90 grader, med andre ord ”rett ned”. Og snart åpner «Cobra’s Curse»

Aquatica
Aquatica er SeaWorld’s vannpark, med utallige variasjoner av vannsklier og moro for alle aldre.
 


Universal Orlando

Universal Studios Theme Park Universal's Island of Adventure Theme Park
 
Abonnér på nyhetsbrev   BESTILL PARKBILLETTER | 22 34 06 00 

Universal Studios Theme Park
”Jump into the action of your favourite movie.” Nyeste attraksjoner: “Harry Potter and the Escape from GringottS”, “Transformers – The Ride “ The Simpsons” Dispicable Me- Minion Mayhem” og Men in Black – Alien Attack.” Og selvfølgelig det nyeste tilskuddet; “Wizarding World of Harry Potter – Diagon Alley”. Nå kan man kjøre Hogwarth Express herfra til Islands of Adventure og Hogsmeade.!

Universal's Island of Adventure Theme Park
“The spot for serious thrill seekers”. Her fines noen fantastiske berg og dalbaner som “Incredible Hulk Coaster” og ”Spider Man 3-D” er nok de mest populære. Vil du bli våt er det bare å bli med ”Jurassic Park River Adventure”.         Sommeren 2016 åpner «Skull Island – The reign of Kong» I «Jurassic Park River Adventure» risikerer du å bli både våt og skremt.
Mellom Universal parkene ligger “Universal City Walk Orlando” med et pulserende natteliv inkludert “Hard Rock Live”, ”Jimmy Buffet’s Margaritaville”, ”Bob Marley A Tribute to Freedom” og Orlando’s nyeste nattklubb “The Red Coconut Club”. Her er det også en egen stor scene for å ta imot det spektakulære showet” Blue Man Group”.
 


Walt Disney World

Magic Kingdom Park  Disney Hollywood Studios  EPCOT  Disney’s Animal Kingdom Theme Park
 
Abonnér på nyhetsbrev   BESTILL PARKBILLETTER | 22 34 06 00 

Magic Kingdom Park
Dette er Disney’s tradisjonsbærer i Florida og parken som passer best for barna der de møter de forskjellige Disneyfigurene. Dette er den mest besøkte av alle Orlando’s temaparker. ”Splash Mountain” er foruten den daglige paraden med Disney figurer den mest populære attraksjonen,men man må ikke gå glipp av ”Mickey’s Philharmagic 3D”, Space Mountain» og fyrverkeriet ”Wishes Nighttime Spectacular” Det er totalt 41 forskjellige attraksjoner å velgi i, for de fra 3 år og oppover

Disney Hollywood Studios
Her spiller filmen hovedrollen og parken er bygd opp av kulisser som forestiller Hollywood på 30 og 40 tallet. Denne er den minste av de fire Disney parkene, men har muligens de to mest populære attraksjonene : ”Rock ’nRoller Coaster starring Aerosmith” (0-100 på 2.8 sekunder) og ”Twilight Zone Tower of Terror” (Heisen faller 13 etasjer). Nyeste attraksjon : ”Lights, Motors, Action-Extreme Stunt Show”

EPCOT (Experimental Prototype Community of Tomorrow)
Parken som utvilsomt er den mest populære blant voksne er delt inn i to områder, ”Future World” og ”World Showcase”. ”Mission Space” er parkens mest populære attraksjon, og ”Spaceship Earth» klassikeren.” Gå ikke glipp av fyrverkeriet og lasershowet ”Illuminations Reflections of Earth”.

Disney's Animal Kingdom Theme Park
Dette er den nyeste av Disney’s fire parker og der dyrene står i sentrum. Det er viktig å ta ”Kilimanjaro Safaris” så tidlig som mulig på morgenen da dette er parkens mest populære attraksjon og dessuten er dyrene da mest aktive. ”It’s tough to be a bug” er en utrolig morsom opplevelse i 3D og ”Expedition Everest” populær. Dinosaur er en av de nyeste, Disney konseptet på sitt beste.

I tillegg til vannparkene ”Disney’s Blizzard Beach Water Park” og ”Disney’s Typhoon Lagoon Water Park” har selskapet et stort shopping og fornøyelses område ”Downtown Disney” med blant annet”Cirque du Soleil” som en opplevelse av de sjeldne.

 
Travelmarket Interactive