Royal Caribbean

Antall skip: 22
Kapasitet: Fra ca 2000 til 5400 passasjerer
Royal Caribbean
seiler til:


 
...mer enn 270 destinasjoner i store deler av verden, bl.a.;
Karibien, Alaska, Sør-Amerika, Mexico, Middelhavet, Asia og Nord-Europa.
 

Cruise med Royal Caribbean
For enkelthets skyld har vi organisert cruisene fra alle rederiene i områder. Eksempler på cruise med Royal Caribbean finner du ved å benytte linkene i menyen til venstre. Kontakt oss gjerne for tilbud og nærmere informasjon.

Royal Caribbean sier om seg selv...
Royal Caribbean International er en global merkevare med 22 fantastiske skip. Vi seiler til mer enn 270 destinasjoner, i 72 land og på seks kontinenter. Royal Caribbean gir deg en førsteklasses ferie med et bredt spekter av unike fasiliteter og topp underholdning. Rederiet har i mer enn 40 år gitt sine gjester de mest innovative
cruiseskip, spennende ruter til populære reisemål og den verdenskjente og vennlige “Gold Anchor Service”. Royal Caribbean har vunnet reiselivsbransjens prisutdeling, Grand Travel Award, de siste 18. årene.

Royal Caribbean har vært først ute med mye;
• Klatrevegg, skøytebane og Royal Promenade (Voyager-klasseskip, 1999),
• FlowRider (surfesimulator), H2OZone vannland, fritthengende boblebad, en boksering i full størrelse og presidentsuiten som kan ta opptil 14 personer (Freedom of the Seas, 2006)
• Oasis of the Seas (2009), verdens største cruiseskip med 16 dekk, 2.700 lugarer og kapasitet til 5.400 gjester i dobbeltrom. Oasis of the Seas var det første skipet som inneholdt syv forskjellige temaområder, inkludert Central Park, Boardwalk, Royal Promenade, basseng- og sportsområde, Vitality at Sea Spa og Fitnessenter, Entertainment Place og Youth Zone.

Våre reisekonsulenter mener:
Royal Caribbean har verdens største flåte av cruiseskip. De tilbyr en imponerende bredde av både fasiliteter og reiseruter og er derfor godt egnet for alle aldersgrupper. Tilbudet for barnefamilier er meget bra, og både voksne og barn har dermed mulighet til å ha ferie på egne premisser. Adventure Ocean og Teen Center er et tilbud for barn og unge som er inndelt i syv aldersgrupper. Tenåringer har egne møtesteder og egen nattklubb. Det er også stor bredde av tilbud for voksne. Man kan bli med på kurs, forelesninger, utflukter, boltre seg med fysiske aktiviteter og slappe av ved bassengkanten eller i spa-avdelingen.

Passer spesielt godt for: Familier, par og enkeltpersoner.
 
Motta nyhetsbrev fra USA Spesialisten Royal Caribbean

Fotogalleri

Royal Caribbean

PRoyal Caribbean

 

VERDENS STØRSTE CRUISESKIP
KOMMER APRIL 2018

Symphony Of The Seas

SEILER I MIDDELHAVET FRA APRIL 2018 - SALGET HAR STARTET
  Abonnér på nyhetsbrev    Kontakt oss 22 34 06 00 
 
suite med Celebrity Cruises og få alle Go Best fordelene gratis, uten å betale det daglige tillegget.

Du får Premium drikkepakke, Onboard Credit, ubegrenset internett og andre suitefordeler. - See more at: https://agent.royalcaribbean.no/#!/kampanjer/kampanj/gratis-select-drikkepakke-i-karibien
suite med Celebrity Cruises og få alle Go Best fordelene gratis, uten å betale det daglige tillegget.

Du får Premium drikkepakke, Onboard Credit, ubegrenset internett og andre suitefordele - See more at: https://agent.royalcaribbean.no/#!/kampanjer/kampanj/gratis-select-drikkepakke-i-karibien

Royal Caribbean gjør det igjen!

Nå er det åpnet for booking av verdens største og mest innovative cruiseskip, Symphony of the Seas!

Med plass for opptil 6780 gjester og 2175 mannskap vil dette garantert bli en opplevelse utenom det vanlige.

Skipet skal gå fra Barcelona hele sommersesongen 2018 og Palma er tilbake som et av stoppene på reiseruten. Fra 22. april til 28. oktober 2018, vil Symphony of the Seas gjøre 7 netters cruise fra Barcelona på søndager med følgende reiserute:

Søndag - Barcelona
Mandag - Palma de Mallorca
Tirsdag - Marseille (Provence)
Onsdag - La Spezia (Firenze/Pisa)
Torsdag - Roma (Civitavecchia)
Fredag - Napoli
Lørdag - Til sjøs
Søndag - Barcelona


Kontakt oss for info og bestilling
Symphony Of The Seas facts


 
Travelmarket Interactive