Azamara Club Cruises

"You'll love where we take you"  
Azamara om seg selv All Inclusive Våre konsulenter mener Bildegalleri

Antall skip: 2
Kapasitet: Ca 650 passasjerer
Azamara seiler til:

 
Alaska, Bahamas, Australia og New Zealand, Mexico og USAs vestkyst, Middelhavet, Nord-Europa, Karibien, Panamakanalen og Sør Amerika.

Cruise med Azamara Club Cruises
For enkelthets skyld har vi organisert cruisene fra alle rederiene i områder. Eksempler på cruise med Azamara Club Cruises finner du ved å benytte linkene i menyen til venstre. Kontakt oss gjerne for tilbud og nærmere informasjon.

Azamara Club Cruises sier om seg selv...
Vi seiler til fascinerende destinasjoner over store deler av verden, som f.eks. nordlige og vestlige Europa, Middelhavet, Asia, Sør-Amerika, De vestindiske øyer, Sentral-Amerika og Amerikas vestkyst. Verden fortoner seg som ny og spennende når den oppleves med Azamara Club Cruises. Vi spesialiserer oss i det vi har valgt å kalle Destination Immersion®, noe som omfatter lengre opphold på destinasjonene, flere overnattinger og spennende utflukter til lands om kvelden. Ingen andre rederier tilbringer like mye tid i anløpshavnene som Azamara. Våre gjester har derfor mulighet til å ha et rikere opphold på destinasjonene, og oppleve teater, restauranter og nattklubber som livner til etter mørkets frembrudd.

All Inclusive
Azamaras cruise er All Inclusive. I tillegg til måltider, tips til personalet, enkelte aktiviteter og underholdning, er også utvalgte drikkevarer (vin, øl, mineralvann m.m.) og en AzAmazing Evening inkludert i prisen.

Våre reisekonsulenter mener:
Azamara Club Cruises er et glimrende valg hvis man ønsker å fordype seg i de ulike reisemålene. Azamara tilbringer god tid på hver destinasjon, ofte med en eller flere overnattinger. Skipenes størrelse gjør at de kan anløpe mindre havner, og man har dermed anledning til å oppleve små og eksotiske destinasjoner. Tilbudet AzAmazing Evenings er også et argument for deg som ønsker å oppleve litt mer. Azamara Club Cruises er ikke tilrettelagt for barnefamilier. Dette er et rederi som tilbyr cruiseopplevelser for et voksent publikum. Standarden ombord er høy.

Passer godt for: Et voksent og kresent publikum.
 
Motta nyhetsbrev fra USA Spesialisten Azamara Club Cruises

Fotogalleri

Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises

 

Travelmarket Interactive