Celebrity Cruises

Antall skip: 11
Kapasitet: Fra 98 til ca 3000 passasjerer
Celebrity seiler til:

 
Alaska, Bahamas, Bermuda, Canada/New England, Australia og New Zealand, Hawaii, Europa, Galapagos, Karibien, Panamakanalen og Sør Amerika.

Cruise med Celebrity Cruises
For enkelthets skyld har vi organisert cruisene fra alle rederiene i områder. Eksempler på cruise med Celebrity finner du ved å benytte linkene i menyen til venstre. Kontakt oss gjerne for tilbud og nærmere informasjon.

Celebrity Cruises sier om seg selv...
Vi viser deg verden på en unik måte. La deg inspirere på et av kursene eller foredragene om bord, eller bare skjem deg bort med mat og service i toppklasse. Dette er noe som Celebrity Cruises er kjent for. Ombord er det høyt nivå av personlig service, prisbelønnet kjøkken, verdensberømte fasiliteter og flotte lugarer. Ombord lever man etter mottoet ”exceed expectations” som innebærer at gjesten alltid skal føle seg ekstra godt ivaretatt.

Vår moderne skipsflåte består av 11 skip i forskjellige størrelser. Skipene tar mellom 100 – 3000 passasjerer. Ombord tilbys mange ulike miljøer. tilpasset forskjellige ønskemål, som ellers er en begrensning på mindre skip. Det er mye å gjøre ombord på Celebrity Cruises, dagene kan fylles med ulike sportsgrener, treningsstudio, spa, quiz, konkurranser, temakvelder og mye mer. Det er også mulig og høre på forelesninger, gå på auksjon eller i handlegatene, kose dere på show i teateret, prøve lykken i kasinoet eller nyte en drink i baren. De nye skipene i Solstice-klassen er unike og utrolig lekre. Her tilbys også Aqua Class hvor gjestene har lugarer i tilknytning til SPA avdelingen og med enkelte produkter inkludert, i tillegg har de en egen restaurant BLU.

Celebrity Xpedition
Celebrity tilbyr helt unike cruise til de vernede Galapagosøyene med Xpedition - et skip rederiet omtaler som en ”mega yacht”. Skipet har kun kapasitet til 98 gjester og det finnes ingen innvendige lugarer. Ombord kan du slappe på Sunrise dekk med Hot tub og lekre fellesområder, nyte utsøkte retter i hyggelige Darwins Restaurant, ta en forfriskning i Discovery Lounge eller Blue Finch Bar. Øye for detaljer gir cruiseopplevelsen et ekstra snev av luksus. Dessuten er marinbiologer og andre eksperter med på utflukter og bidrar med imponerende kunnskap om dyreliv, geografiske særegenheter og historie.

Våre reisekonsulenter mener:
Celebrity Cruises har mottatt mange priser og skårer høyt i vurderinger og avstemninger - med god grunn. Celebrity legger meget stor vekt på personlig service. Ombord finnes det en ansatt for hver tredje gjest. Her har man også god plass. Fellesområdene er organisert på en slik måte at skipene virker intime. Innredningen er moderne og smakfull. Celebrity Cruises har også et stort antall balkonglugarer, og det er ofte mulig å bestille balkonglugar til gode priser..

Passer spesielt godt for: Deg som setter pris på litt ekstra.
 
Motta nyhetsbrev fra USA Spesialisten Celebrity Cruises

Fotogalleri

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

 

Celebrity EDGE - en helt ny cruiseopplevelse!

Celebrity Edge

SEILER I KARIBIEN FRA DESEMBER 2018 - SALGET HAR STARTET
  Abonnér på nyhetsbrev    Kontakt oss 22 34 06 00 
 
suite med Celebrity Cruises og få alle Go Best fordelene gratis, uten å betale det daglige tillegget.

Du får Premium drikkepakke, Onboard Credit, ubegrenset internett og andre suitefordeler. - See more at: https://agent.royalcaribbean.no/#!/kampanjer/kampanj/gratis-select-drikkepakke-i-karibien
suite med Celebrity Cruises og få alle Go Best fordelene gratis, uten å betale det daglige tillegget.

Du får Premium drikkepakke, Onboard Credit, ubegrenset internett og andre suitefordele - See more at: https://agent.royalcaribbean.no/#!/kampanjer/kampanj/gratis-select-drikkepakke-i-karibien

• Nye revoulsjonerende Celebrity Edge er åpen for salg!

Mandag 13. mars. lanserte Celebrity Cruises sitt hittil mest ambisiøse Celebrity prosjekt; Celebrity Edge. Skipet har åpnet for bestilling og første seiling blir 16. desember 2018. Skipet vil seile 7 netters østlig og vestlig rute i Karibien. Hjemmehavn vil være Fort Lauderdale.
 
Med Edge etableres det en helt ny skipsklasse.

Skipet vil endre cruiseopplevelsen med banebrytende ny design og teknologi.  En av de viktigste inspirasjonskildene har vært ønske om å bringe destinasjonen nærmere gjesten. De lanserer nå blant annet «the Magic Carpet».  Dette blir en gigantisk bevegelig glassveranda som flytter seg mellom dekk 2 og 16. Funksjon og innhold vil endres avhengig av hvilket dekk verandaen benyttes på. På dekk 16 blir «the Magic Carpet» en lekker spesialrestaurant med fantastisk utsikt. På dekk 14 blir den en forlengelse av bassengområdet,  på dekk 5 blir den en forlengelse av restaurantområdet som tilbyr utendørs servering for inntil 100 gjester.

På nederste nivå dekk 2 blir «The Magic Carpet» en ny plattform for ilandstigning. Herfra vil nye, luksuriøse tenderbåter «Edge Launches» bringe gjestene i land på en raskere og mer komfortabel måte enn noen gang før.
 
Med unik ny 3D teknologi har de kunnet designe et av verdens mest avanserte cruiseskip allerede før de har startet den fysiske byggingen. Og Edge vil by på flere spennende nyheter.

Bestillingsperiode:
Fra 13. mars. Plassbegrenset


Kontakt oss for info og bestilling


 

Celebrity Edge pool

Celebrity Edge Rooftop Garden

Celebrity Edge Suite

Celebrity Cruises Magic Carpet

Celebrity Edge Solarium

Celebrity Edge Suite Enclave sun deck

 
Travelmarket Interactive